Kuva Pia Inberg
Kuva Pia Inberg

Lampaankyljykset saavat jogurttimarinadissa intialaisen twistin.

Siisti lampaanliha ja kuivaa lihan pinta. Leikkaa kyljyksiksi karerivin luiden välistä. Sekoita kulhossa keskenään kaikki jugurttimarinadin ainekset ja lisää liha. Peitä kulho ja jätä huoneenlämpöön noin tunniksi maustumaan. Voit jättää lihan vetäytymään jääkaappiin myös yön yli.

Asettele marinoituneet lihan­palat uunipellille leivinpaperin päälle ja kypsennä 250 asteessa noin 15 minuuttia.

Resepti

Annoksia:
2
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: noin 30 minuuttia + vähintään 1 tunnin marinoitumisaika

Resepti

1
kpl
lampaankarerivi (8–9 kpl luullisia kyljyksiä)

Marinadi:

1
dl
maustamatonta ruuanvalmistusjugurttia
1
kpl
murskattu valkosipulinkynsi
1
tl
tuoretta raastettua inkivääriä
juustokuminaa eli jeeraa
jauhettua korianteria
suolaa
neilikkaa