Lihapullat voi tarjota esimerkiksi tortillan välissä tai nuudelisalaatin kanssa.
Lihapullat voi tarjota esimerkiksi tortillan välissä tai nuudelisalaatin kanssa.

Mehevät lihapullat ovat hävikkiruokien aatelia! 

Lihapullat ovat hävikkiruokien kunkkuja, sillä niihin voi kätkeä niin pestojen kuin maustekastikkeiden pohjat, jugurtin lirut ja juustojenkannikat. Näiden mehevien herkkupullien salaisuus on luumumarmeladi. 

Tulisen makeat lihapullat

4 annosta

Valmistusaika 25 minuuttia

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

400 g naudan jauhelihaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2 kevätsipulin vartta

1 valkosipulinkynsi

¾ dl korppujauhoja

3 rkl tähtitorttumarmeladia (tai muuta marmeladia)

1 kananmuna

2 tl sriracha-chilikastiketta (tai muuta chilikastiketta)

1 rkl soijakastiketta

½tl suolaa

ripaus mustapippuria

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Hienonna kevätsipuli, kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Pyörittele massasta pieniä lihapullia uunipellille leivinpaperin päälle.

3. Paista 10-15 minuuttia.

4. Tarjoa esimerkiksi tortillojen välissä tai nuudelisalaatin kanssa

Sisältö jatkuu mainoksen alla