Me Naiset
|
Katja Nordlund
Kuva Pia Inberg
Kuva Pia Inberg

Suloiset kinkku-uunimunat täydentävät brunssin keväisellä värillään.

Kuumenna uuni 150 asteeseen. Voitele pienet uunivuoat tai uunin kestävät kahvikupit pehmeällä rasvalla.

Hienonna kinkku, ja jaa se vuokiin. Sekoita munat, juusto ja maito yhteen. Mausta seos pippurilla, ja jaa se vuokiin. Pistä vuoat uuniin paistumaan 20–25 minuutiksi tai kunnes munaseoksen pinta saa väriä ja muuttuu kiinteäksi.

Munat saavat jäädä sisältä osin löysäksi. Jos haluat munista täysin kypsiä, anna vuokien olla uunissa pidempään. Tarjoa uunimunat leipäviipaleiden kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vinkki! Voit laittaa vuokien pohjalle kinkun sijaan graavilohenpalasia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Resepti

Annoksia:
8
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 40 minuuttia

Resepti

2
rkl
voita tai margariinia
100
g
palvikinkkua
8
kpl
kananmunia
2
dl
juustoraastetta
2
dl
täysmaitoa tai kevytkermaa
mustapippuria
Sisältö jatkuu mainoksen alla