Me Naiset
|
Riikka Väliahde
Raikkain tomaattikastike syntyy ilman keittämistä. Kuva: Tuomas Kolehmainen
Raikkain tomaattikastike syntyy ilman keittämistä. Kuva: Tuomas Kolehmainen

Superhelppo pitsakastike syntyy soseuttamalla kirsikka- ja aurinkokuivatut tomaatit meheväksi soosiksi. Kastike on yhtä aikaa raikas ja täynnä makuja. 

Helppo tomaattikastike

5 dl valmista kastiketta

valmistusaika 10 min

1 valkosipulinkynsi

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1 rosmariinin oksa

Sisältö jatkuu mainoksen alla

½ ruukkua basilikaa

1 prk aurinkokuivattuja tomaatteja

1 tlk säilöttyjä kirsikkatomaatteja

½ tl suolaa

½ tl mustapippuria myllystä

2 rkl balsamiviinietikkkaa

1 rkl hunajaa

 

1. Kuori valkosipulinkynsi ja irrottele basilikan sekä rosmariinin lehdet varsistaan.

2. Nostele aurinkokuivatut tomaatit sauvasekoittimen kulhoon. Lisää vielä perään pari lusikallista öljyä tomaattipurkista.

3. Lisää kaikki loputkin ainekset kulhoon ja soseuta hyvin sauvasekoittimella sileäksi soosiksi. Valmis! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla