Kuva Sami Repo
Kuva Sami Repo

1. Huuhtele hirssi. Pane suurimot, taatelit sekä cashewpähkinät kylmään veteen ja anna liota yön yli viileässä. 

2. Kumoa liotusvesi pois. Pane suurimot, taatelit ja cashewpähkinät moni­toimikoneen kulhoon ja surauta tasaiseksi. Lisää vettä koneen käydessä sen verran, että puuro on sopivan paksua. Mausta ruususuolalla ja kanelilla. Ripottele lopuksi pinnalle pilkottuja taatelinpaloja.

Resepti

Annoksia:
2
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 5 minuuttia + liotusaika yön yli

Resepti

1
dl
hirssisuurimoita
5
kpl
kuivattua kivetöntä taatelia
cashewpähkinöitä
liotusvesi + 2 ½–3 dl vettä
ruususuolaa ja kanelia

Koristeeksi

taatelinpaloja