Suppilovahvero­leivän kruunaa mäti tai merilevämäti eli caviart.

1. Siisti ja pilko sienet ­hieman pienemmiksi.

2. Kuullota pannulla kuorittu ja silputtu salottisipuli voin ja öljyn seoksessa ja lisää sienet. Paista, kunnes neste on haihtunut sienistä. Mausta suolalla ja pippurilla ja anna seoksen jäähtyä.

3. Yhdistä ranskankermaan silputtu tilli ja jäähtynyt sieni-sipuliseos.

4. Nosta paahdettujen ­leipien päälle ja viimeistele caviartilla tai haluamallasi mädillä. Nauti heti.

Resepti

Annoksia:
2
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 15 minuuttia

Resepti

2 viipaletta rapeakuorista vaaleaa leipää

päälle:

3
dl
suppilovahveroita
1 salottisipuli
1
prk
(150 g) ranskankermaa
1
rkl
silputtua tilliä
nippu vuonankaalia
1-2 rkl caviarttia eli merilevävalmistetta tai mätiä