Kuva Pia Inberg
Kuva Pia Inberg

Kanakormassa maistuvat currytahna, valkosipuli ja tomaattipyree.

Kuori ja hienonna sipuli. Paista silputtua sipulia öljyssä pannulla, kunnes se pehmenee. Pane sipuli yleiskoneeseen jugurtin, ruoka­kerman, manteli­jauheen, currytahnan, murskattujen valkosipulien, tomaattipyreen, sokerin ja suolan kanssa ja käytä seos tasaiseksi.

Leikkaa broilerin rintafileet reiluiksi kuutioiksi ja paista kuutiot kypsiksi pinnoitetulla pannulla. Kumoa laakeaan uunivuokaan. Pilko kukkakaali paloiksi, paista niihin pannulla väriä ja kumoa uunivuokaan kanapalojen päälle.  Lisää pinnalle jugurtti-mausteseos. Paista 180 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Koristele korianterilla tai lehtipersiljalla.

Tarjoa korma kypsän basmatiriisin ja rapean salaatin kanssa.

Resepti

Annoksia:
1
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika noin 50 minuuttia.

Resepti

1
kpl
sipuli
1
tl
öljyä
3
dl
ruuanvalmistusjugurttia (esim. Arla)
1
dl
ruokakermaa
2
rkl
mantelijauhetta
2
rkl
mietoa currytahnaa
3
kpl
valkosipulinkynttä
2
rkl
tomaattipyreetä
ripaus sokeria
1
dl
vettä
suolaa
400
g
broilerinfileetä
200
g
kukka- tai parsakaalia

Lisäksi

pieni nippu korianteria tai lehtipersiljaa