Kuva Pia Inberg
Kuva Pia Inberg

Huuhdo tattarirouhe hyvin. Pane se ja pähkinärouhe omiin
kulhoihinsa. Lisää molempiin kylmää vettä ja anna liota vähintään tunnin, mielellään 3 tunnin ajan. Huuhdo lionneet tattarit ja pähkinärouhe huolellisesti, valuta kunnolla ja kumoa monitoimi­koneen kulhoon. Lisää sekaan loput ainekset ja käytä seos nopeasti tasaiseksi.

Lisää pinnalle makusi mukaan granaattiomenan siemeniä tai marjoja. Makeuta halutessasi hunajalla.

Resepti

Annoksia:
1
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 5 minuuttia + 1–3 tunnin liotusaika.

Resepti

1
dl
kuorittua tattarisuurimoa
saksanpähkinärouhetta
vettä liottamiseen
1
dl
maustamatonta paksua jogurttia
1
kpl
hapan omena
appelsiinin puristettu mehu
kanelia
vaniljasokeria
granaattiomenan siemeniä tai marjoja
juoksevaa hunajaa