Kuva Pia Inberg
Kuva Pia Inberg

Huuhdo tattarirouhe hyvin. Pane se ja pähkinärouhe omiin
kulhoihinsa. Lisää molempiin kylmää vettä ja anna liota vähintään tunnin, mielellään 3 tunnin ajan. Huuhdo lionneet tattarit ja pähkinärouhe huolellisesti, valuta kunnolla ja kumoa monitoimi­koneen kulhoon. Lisää sekaan loput ainekset ja käytä seos nopeasti tasaiseksi.

Lisää pinnalle makusi mukaan granaattiomenan siemeniä tai marjoja. Makeuta halutessasi hunajalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Resepti

Annoksia:
1
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 5 minuuttia + 1–3 tunnin liotusaika.

Resepti

1
dl
kuorittua tattarisuurimoa
saksanpähkinärouhetta
vettä liottamiseen
1
dl
maustamatonta paksua jogurttia
1
kpl
hapan omena
appelsiinin puristettu mehu
kanelia
vaniljasokeria
granaattiomenan siemeniä tai marjoja
juoksevaa hunajaa
Sisältö jatkuu mainoksen alla