Kuva Sami Repo
Kuva Sami Repo

1. Kuori valkosipulinkynsi ja pane se pecorinon, mintun ja öljyn kanssa teho­sekoittajaan tai korkeaan kulhoon. Pyöräytä ainekset tehosekoittajassa tai sauvasekoittajalla tahnaksi. ­Lisää suola ja pippuri.

2. Raasta kesäkurpitsa ­keskikarkeaksi raasteeksi, yhdistä se minttutahnaan. Murusta joukkoon feta. ­Sekoita kastike kuumaan pastaan ja ripottele päälle pinjansiemeniä.

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 15 minuuttia

Resepti

valkosipulinkynsi
1
dl
pecorinojuustoa raasteena (tai parmesaania)
1
dl
minttua
3
rkl
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
4
dl
kesäkurpitsaa raasteena
100
g
fetaa tai vuohenjuustoa
pinjansiemeniä