Kuva Sami Repo
Kuva Sami Repo

Canapeet ovat pienestä koostaan huolimatta tuhti suupala.

1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

2. Leikkaa patonki ohuiksi viipaleiksi ja levitä ne vieri viereen leivinpaperilla peitetylle uunipellille.

3. Leikkaa juusto ohuiksi viipaleiksi. Pese viikunat ja leikkaa lohkoiksi. Laita juustoviipale jokaisen patonkipalan päälle.

4. Paista 5–8 minuuttia niin, että juusto ehtii vähän sulaa ja saada väriä. Paina tuore viikuna kuuman juuston päälle. Ripottele päälle siirappia.

Resepti

Annoksia:
20
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 15 minuuttia

Resepti

1
kpl
valmis patonki

Päälle

400
g
chevrejuustoa (vuohenjuusto)
4
kpl
tuoretta viikunaa
balsamicosiirappia