Kuva Anna Huovinen
Kuva Anna Huovinen

1. Kumoa bataattisose ja vesi kattilaan. Kuori ja raasta omena ja inkivääri. Lisää ne ja mausteet keittoon.

2. Keitä miedolla lämmöllä 20 minuuttia. Maista ja lisää tarvit­taessa suolaa ja tilkka etikkaa.

3. Sekoita jogurtin joukkoon pieni nokare harissaa. Tarjoa keiton kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 10 minuuttia + haudutusaika: 20 minuuttia

Resepti

400
g
bataattisosetta (Pirkka)
4
dl
vettä
1
kpl
hapokas omena
pala inkivääriä (½ rkl raasteena)
chililastuja (Santa Maria)
hunajaa
(suolaa, valkoviinietikkaa)

Lisäksi

2
dl
turkkilaista jogurttia
harissaa
Sisältö jatkuu mainoksen alla