Kuva Sami Backström
Kuva Sami Backström

Tuore chili saa miedon broilerin tulistumaan.

Kuumenna öljy vokkipannussa tai korkeareunaisessa paistinpannussa. Ruskista broilerisuikaleet pannulla. Lisää suola, soija, inkivääri ja chili. Lisää myös ohuet bataattisuikaleet ja jatka paistamista noin 5 minuuttia.

Lisää lopuksi pannulle herneenpalot ja cashewpähkinät ja kuumenna. Tarkista maku, ja tarjoile täysjyväriisin kera.

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: noin 25 minuuttia

Resepti

400
g
broilerin fileesuikaleita
2
rkl
maapähkinäöljyä (tai rypsiöljyä)
1
tl
suolaa
1
rkl
soijakastiketta
2
tl
raastettua inkivääriä
1
rkl
hienonnettua tuoretta chiliä
300
g
bataattia suikaleina
200
g
sokeriherneenpalkoja (pakaste)
1
dl
cashewpähkinöitä

Tarjoiluun

täysjyväriisiä