Me Naiset
|
Teresa Välimäki
Kuva Nico Backström
Kuva Nico Backström

Valmista ensin kastike. Mittaa aineet kattilaan ja kiehauta. Laske lämpöä ja hauduta noin 5 minuuttia. Nosta kattila liedeltä ja jäähdytä. Paahda pekaanipähkinöitä kuumalla pannulla pari minuuttia. Sekoita joukkoon rypsiöljy ja grillausmauste.

Kaada pähkinät kulhoon jäähtymään. Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi. Revi rucola haarukkapaloiksi. Lohko viikunat neljään osaan ja murenna vuohenjuusto. Fileoi appelsiinilohkot kalvottomiksi. Nostele lautasille tai vadille ensin rucola ja kaalisuikaleet, sitten viikunat, vuohenjuusto ja appelsiinilohkot. Ripottele päälle pähkinät. Viimeistele salaatti kastikkeella ja tarjoile.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmsitusaika: noin 25 minuuttia

Resepti

50
g
pekaanipähkinöitä
1
tl
rypsiöljyä
1
tl
grillausmaustetta
100
g
punakaalia
1
ras
rucolaa
4
kpl
tuoretta viikunaa
200
g
vuohenjuustoa
2
kpl
appelsiinia

Kastike

1
dl
balsamietikkaa
tuorepuristettua appelsiinimehua
1
kpl
murskattu valkosipulinkynsi
2
tl
sokeria
ripaus suolaa
Sisältö jatkuu mainoksen alla