Me Naiset
|
Katja Nordlund
Kuva Panu Pälviä
Kuva Panu Pälviä

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi vatkaimella. Yhdistä keskenään ricotta, maito, voisula ja sitruunan kuoriraaste. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Sekoita maito- ja jauhoseokset taikinaan.

2. Paista pannulla taikinasta miedohkolla lämmöllä paksuja lettuja voissa tai ­öljyssä.

3. Tarjoa pannukakut marjojen ja vaahterasiirapin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Resepti

Annoksia:
20
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 40 minuuttia

Resepti

2
kpl
kananmunia
2
rkl
sokeria
200
g
ricottaa
3
dl
(täys)maitoa
2
rkl
voisulaa tai rypsiöljyä
2
tl
raastettua (luomu)sitruunan­kuorta
4
dl
vehnäjauhoja
2
tl
leivinjauhetta
paistamiseen voita tai rypsiöljyä
tarjoiluun marjoja, vaahterasiirappia
Sisältö jatkuu mainoksen alla