Kuva Panu Pälviä
Kuva Panu Pälviä

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi vatkaimella. Yhdistä keskenään ricotta, maito, voisula ja sitruunan kuoriraaste. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Sekoita maito- ja jauhoseokset taikinaan.

2. Paista pannulla taikinasta miedohkolla lämmöllä paksuja lettuja voissa tai ­öljyssä.

3. Tarjoa pannukakut marjojen ja vaahterasiirapin kanssa.

Resepti

Annoksia:
20
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 40 minuuttia

Resepti

2
kpl
kananmunia
2
rkl
sokeria
200
g
ricottaa
3
dl
(täys)maitoa
2
rkl
voisulaa tai rypsiöljyä
2
tl
raastettua (luomu)sitruunan­kuorta
4
dl
vehnäjauhoja
2
tl
leivinjauhetta
paistamiseen voita tai rypsiöljyä
tarjoiluun marjoja, vaahterasiirappia