Marjoilla voi kasvattaa helposti ruokien vitamiinimäärää.

1. Survo tuorepuuroon

Survo marjoja hiutaleiden, pähkinöiden ja hunajan kanssa yhteen. Anna seoksen turvota tunti tai vaikka yön yli. Syö puuro maustamattoman jogurtin kanssa.

2. Pyöräytä juomaan

Soseuta marjat banaanin, maidon ja leseiden kanssa tehosekoittimessa tasaiseksi smoothie-juomaksi.

3.  Ripottele salaattiin

Ripottele tuoreita tai kuivattuja marjoja salaatin joukkoon. Esimerkiksi puolukat ja karpalot sopivat leipäjuustosalaattiin.

4. Upota taikinaan

Sekoita pakastemustikoita lettutaikinaan, paista ja tarjoa vaalean siirapin kanssa.

5. Nauti jogurtin kanssa

Lusikoi paksua jogurttia, marjoja, hunajaa ja auringonkukansiemeniä kerroksittain annosmaljaan.

Löytyykö sinulta lisävinkkejä? Jaa ne muillekin!