Pohjois-Carolinessa Yhdysvalloissa ravintola-asiakas saattaa yllättyä iloisesti laskun tullessa pöytään.

Yhdysvalloissa, Pohjois-Carolinessa sijaitseva ravintola on saanut viime aikoina ilmaista mainosta erikoisella tempauksellaan. Mary's Gourmet Diner -ravintolassa saa nimittäin 15 prosentin alennuksen, jos rukoilee julkisesti ennen ateriaa.

Ravintoloitsija Mary Haglung kertoo Huffington Postin mukaan, että rukousalennus ei ole mikään uusi juttu, vaan hän on noudattanut tapaa jo neljän vuoden ajan.

– Kun näen jonkun osoittavan kiitollisuutta ruuasta, se koskettaa minua, ravintoloitsija kertoi lehden mukaan.

Ravintoloitsija on saanut  myös paljon kielteistä palautetta tavastaan. Osa on epäillyt, saavatko Allahia ylistävät saman alennuksen kuin Jeesuksen kannattajat ja onko se uskonnollista syrjintää. Myöhemmin ravintoloitsija täsmensi, että alennus ei ole millään tavalla poliittinen – eikä kyse ole uskonnollisuudesta.

– Alennus on lahja, jonka annamme satunnaisesti asiakkaillemme, jotka rauhoittuvat hetkeksi ennen ateriaa. Rauhoittuminen voi olla ruokarukous tai ihan vain pieni huokaus kiireen keskellä. Sillä, mitä jumalaa tai ketä kiittää ennen ateriaa, on ihmisen oma asia. Olen elänyt kehitysmaissa, jossa ihmiset näkevät nälkää. Siksi arvostan, jos ihmiset ovat kiitollisia ruuastaan, ravintoloitsija selittää Facebookissa.

 
Julkaisu käyttäjältä Z88.3, Orlando FL.
Ravintolan rukousalennus sai paljon julkisuutta jenkkimedioissa sen jälkeen, kun eräs ravintolan asiakas lähetti kuitin kristilliselle radiokanavalle. Kuitista näkyy, että rukoilemisesta on 15 prosentin alennuksen.

Lue myös:

Tuleeko ravintolassa tilattua jotain muuta kuin ajattelit? Näin menut huijaavat

Oletko edari vai poka? Pikaopas ravintolakieleen