Twister, päärynä-Lipsi, Ässä Mix, Amppari ja vadelma-Lipsi maistuvat makealta elämältä.
Twister, päärynä-Lipsi, Ässä Mix, Amppari ja vadelma-Lipsi maistuvat makealta elämältä.

Muistoja lapsuudesta, raikkautta ja makeutta. Yllättävän moni mehujää sopii aikuiseenkin makuun. Mutta mikä mehujää voittikaan toimituksen lahjomattoman testin?

Raikasta raitaa

 "Raikas klassikko, jonka tuo mieleen kesän lämpimät päivät. Ei ole liian makea aikuisellekaan. Ei muutu vetiseksi vaan on aavistuksen sulaneena täyteläisen sorbettimainen."

Pirkka Amppari mansikka-, sitruuna-, ja appelsiinijuomajää, 83 g, 0,59 e.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

4,5/5 pistettä

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Imelää karkkipurkkaa

"Onko tämä karkkipurkka vai mehujää? Imelä purkantuoksu ei ole se, mitä mehujäältä odottaisi. Kirkkaanpinkki väri sen sijaan houkuttelee imaisemaan. Maku on ennalta-arvattava: överimakea ja hieman tunkkainen. Mehujää ei tuo toivottua hellepäivän pelastavaa raikasta fiilistä, vaan veden jano iskee jo ensimetreillä. Tämä on oiva valita niille, jotka rakastavat Hubbabubba-purkkaa ja pinkkiä väriä."

Calippo bubbelgum flavour -limonadijää, 105 g, 1,05 e.

2/5 pistettä

Peruslimsan ystävälle

"Yllätys, yllätys! Tämähän maistuu aivan appelsiini-Jaffalta. No, sitähän tässä odotettiinkin, joten makunautinto on täydellinen. Peruslimsan ystävän valinta. Ei kikkailua, ei pettymyksiä."

Hartwall Jaffa limonadijää, 70 g, 0,98 e.

5/5 pistettä

TESTIN VOITTAJA!

Lapsuuden maku

"Päärynälipsi. Lapsuuden kesä nousee muistojen merestä. Päärynäinen, sopivan makea. Oikein hyvä. Varmasti terveellinen, koska jos tämän sulattaisi, siitä tulisi flavonoidikas vihersmoothie."

Lipsi päärynä -limonadijää, Ingman, 70 g, 0,79 e.

4/5 pistettä

Ihanasti ysäri

"Lipsi! Vadelman ysärihenkinen kääre on hyvin synkassa itse tuotteen kanssa: pinkkiä, makeaa ja helposti tahmaavaa – eli konstailematonta lutkutusjäätä. Lipsin valitsee se, jonka suu kaipaa makeaa enemmän kuin raikkautta."

Lipsi vadelma -limonadijää, Ingman, 70 g, 0,79 e.

4/5 pistettä

Makea suun jäädyttäjä

"Maistuu ensin öllömakealle, mutta suun jäätyessä maku muuttuu paremmaksi. Hieman teollinen mansikka-aromi, mutta loppujen lopuksi hyvä maku-kalorisuhde! Voisin syödä toistekin kuumana kesäpäivänä."

Pingviini -mansikanmakuinen limonadijää, 55 g, 0,78 e.

3/5 pistettä

 Lapsen mieleen

"Tämä on yksi kaikkien aikojen suosikkimehujäistäni! Makuyhdistelmä toimii hyvin. On aika makea, joten ehkä enemmän lasten kuin aikuisten makuun. Hiukan jää äklö olo makeuden ja suuren koon takia."

Pirkka Murkku sitruuna-, appelsiini-, ja kolajuomajää, 83 g, 0,59e.

4/5 pistettä

Pehmeä sitruunayllätys

"Raikas, ei liian makea ja juuri sopivan kokoinen. Erimakuiset kerrokset lomittuvat mukavasti suussa, rakenne pehmeähkö ja helposti syötävä. Sitruuna tulee läpi lopussa aika voimakkaana, siitä pieni miinus. Koko puikossa vain 70 kaloria ja valmistuksessa on käytetty vain luontaisia väriaineita ja aromeja. Tiedoksi allergisille: ainesosissa mainitaan maito."

Twister ananas-sitruuna-, mansikka-sitruuna- ja limenmakuinen mehujää, 72 g, 0,99 e.

4,5/5 pistettä

Kuin kylmää muumilimpparia

"Vadelmalimonadilta maistuva mehujää tuo mieleen lapsuuden muumilimpparin. Alussa puikko maistuu juuri sopivan makealta, mutta lopussa sokerisuus alkaa olla vähän liikaa. Onneksi puikko on melko pieni. Maku ei ole mitenkään erityisen persoonallinen."

Pingviini vadelman makuinen limonadijää, 55 g, 0,78 e.

3/5 pistettä

Karkkipussi jääpuikkona

"Ässämix-karkkipussista tutun hedelmäkarkin ja salmiakin herkullinen ja makea yhdistelmä raikkaana mehujääversiona. Ehkä vähän liiankin kookas mehujääksi – vaatii nopeaa toimintaa, ettei sula sormille."

Ässä Mix appelsiinin-, päärynän- ja salmiakinmakuinen limonadijää, 90 g, 1,55 e.

4/5 pistettä

Sisältö jatkuu mainoksen alla