Me Naiset
|
Me Naiset/Jim

Täydellinen majoneesi syntyy käsipelillä. Henri Alén ja Nicolas Thieulon näyttävät miten.

Kokkikaverukset Henri Alén ja Nicolas Thieulon seikkalevan ruuan perässä Amerikassa Henkka & Niki vs. Amerikka -ohjelmassaan. Toisessa jaksossa Henkka ja Niki opastavat, kuinka hyvä majoneesi tehdään.

Tarvitset:

  • 1–2 kananmunan keltuaista
  • tujua sinappia
  • suolaa ja pippuria
  • öljyä
  • punaviinietikkaa tai sitruunaa happamuuteen
  • (mausteeksi valkosipulia, salottisipulia tai mitä tahansa haluamaansa)

Kun keltuaisiin on sekoitettu sinappi ja suola ja pippuri, sekoitetaan joukkoon öljy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Alku on tärkein. Öljyä lisätään ohuena nauhana ja sekoitetaan koko ajan, miehet opastavat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Mitä enemmän öljyä, sitä sitkeämpää majoneesista tulee.

Majoneesin happamuus ja kiilto saadaan öljyn jälkeen lisättävällä punaviinietikalla. Lopputuloksen voi maustaa millä tahansa haluamallaan – vaikka valkosipulilla!

Katso ohjeet videolta. Näet sen myös Jimin sivuilla.

 

Henkka & Niki vs. Amerikka -sarja sunnuntaisin klo 20 Jimillä.

 

Lue myös:

Somekokki Henri Alén paljastaa parhaan treffiruuan

Täällä somekokki Henri Alén syö – TOP 5 ravintolat

Henri Alén käännytti presidentin ja Hjallis Harkimon ravintolansa ovelta

Playboy-malli kokkaa suomalaisen huippukokin suohon

Sisältö jatkuu mainoksen alla