Onko perinteinen tähtitorttu niin nähty? Jos juuri sinä olet Suomen kekseliäin joulutorttutaituri, lähetä kuva luomuksestasi Me Naisten kilpailuun.

Viime vuonna villiinnyttiin Vihreä kuula -joulutortuista, tänä vuonna hitiksi on nousemassa Kati Anneli Sattaskankaan esittelemä lumihiutaletorttu.

Torttuleivonta ei tosiaan rajoitu vain perinteiseen tähtitorttuun. Yllä olevalla videolla esittelemme kolme erilaista kukkajoulutorttua.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Mutta onko sinulla takataskussa vieläkin näyttävämpi joulutorttumalli tai oletko valmis laittamaan luovuutesi peliin ja kehittelemään sellaisen? Etsimme nyt Suomen hienointa, kauneinta ja innovatiivisinta joulutorttua. Lähetä kuvasi kilpailuun – teemme jutun, jossa paljastamme Suomen upeimmat torttumallit, ja lisäksi tarjolla on myös palkinto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kilpailun päätteeksi arvomme vastanneiden kesken joulukirjapaketin, jossa on Joulun muistilistat -kirja (Bazar) sekä Outi Loimarannan ja Marjo Koivumäen Oi ihana joulukuu -kirja (Otava).

Kilpailun säännöt:

Etsimme neliönmuotoisesta (n. 10 x 10 cm) torttulevystä tehtyjä torttuja. Muoto on vapaa! Levyä saa taitella ja käsitellä haluamallaan tavalla – esimerkiksi leikata osiin, pyöritellä vaikka palloksi tai kaulia isommaksi ja ohuemmaksi levyksi. Lopullisessa tortussa tulisi olla kuitenkin käytetty vain yhtä torttulevyä. Täytteen tai täytteet voit valita itse.

Lähetä kuva kilpailuun alla olevalla lomakkeella. Kerrothan kuvasi yhteydessä hieman tortun taustaa: miten se on tehty ja mitä täytteitä käytit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla