Kippis Krista Kososen puuroaterialle! Kuva: Jouni Harala
Kippis Krista Kososen puuroaterialle! Kuva: Jouni Harala

Nutellaa pekonin kanssa. Moussakaa ja sokerimunkkia. Herkutteletko sinäkin yhtä oudoilla makupareilla?

Ihan hyvin voi aamiaisella ottaa puuroa ja kuoharia. Ainakin jos on näyttelijä Krista Kosonen.

Krista kertoo Me Naisissa, että hän on koukussa helsinkiläiskahvilan kaurapuuroon.

– Menin Engeliin kerran agenttini kanssa aamupalalle, ja hän sanoi, että ota puuro. Mietin, että en kyllä tilaa ravintolassa puuroa, täällähän on kaikkea muutakin ihanaa. Mutta nyt olen täysin koukussa. Tilaan usein sen ja kuohuviinin.

Lempeä kaurapuuro ja pirskahteleva kuohuviini eivät välttämättä ole ruokayhdistelmien oudoimmasta päästä, mutta ihan heti ei tule mieleen tilata ravintolassa näitä kahta. Entäpä sitten maitoon dipattua pizzaa? Me Naiset kertoi viime vuonna viraali-ilmiöstä, jota kutsuttiin jopa pizzarikokseksi ja myrkyksi. Ruokakokeilussa dipattiin pepperonipizzaa maitoon, ja se sai somen kuohumaan. Lue lisää kombosta täältä.

Hämmästyttäviä makupareja löytyy paljon muitakin. Jotkut haluavat pursottaa ketsuppia joka ikiseen ateriaan – olipa kyse sitten puurosta, kalakeitosta tai voileivästä. Espoolainen Antti Nikkanen paljasti Me Naisissa nauttivansa vappumunkkeja, jotka on täytetty moussakalla ja juustolla. Ah, mikä suolaisen ja makean yhdistelmä!

Ja samanlaista anarkisuutta löytyy joistakin suklaisen Nutellan ystävistä. Levitteellä on tosifaninsa, jotka käyttävät sitä niin pekonin kuin ranskalaisten kanssa.

Paljasta oma erikoinen ruokayhdistelmäsi

Me Naiset haluaa nyt tietää sinulle maistuvasta jännästä ruokakombosta. Kerro siitä alla olevassa kommentointikentässä tai lähetä galleriaamme ruokakuvasi yhdistelmästä, joka saattaa ystäviesi mielestä olla todella outo, mutta jota sinä rakastat!