Toimittajan suosikiksi nousi glögi, jossa maistuu aidosti omenaiselta talvijuomalta.

Enää kaksi kuukautta jouluun – ja sehän tarkoittaa, että glögikausi on korkattu. Tältä maistuvat vuoden 2019 glögiuutuudet.

Maltillista eksotiikkaa

Joulun 2019 Blossa ammentaa makumaailmansa tropiikista: kookoksesta, passionhedelmästä ja hibiskuksen kukasta. Yllätyksenä maussa on mukana on myös kahvia! Yhdistelmä on kieltämättä eksoottinen, mutta ei ammu yli. Tarjoa Blossa 19 Alohaa huoneenlämpöisenä tai kylmänä drinkkinä, jossa on glögin lisäksi kuohuviiniä, soodaa ja jäitä. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Blossa 19 Aloha, 15%, 0,75 l, 14,99 €. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla


Perinteisen ystävälle

Loimun vuosikertaglögi inspiroituu tänä jouluna perinteisten joulumausteiden lisäksi appelsiininkuoresta ja vadelmasta. Fantasiaglögeihin väsynyt arvostaa kotimaista kausiuutuutta.

Loimu 2019, 15%, 0,75 l, 14,49 €.

Joulutorin tunnelmaa

Hyvässä hehkuviinissä on sopivasti mausteisuutta ja marjaisuutta, eikä liikaa makeutta tai tanniineja. Unser Hausin hehkuviini kuljettaa mielen Keski-Euroopan joulutoreille.

Unser Haus Organic Glühwein, 10 %, 1 l, 10,90 €.

Trendien aallonharjalla

Roseeviinit olivat kesän hitti, eikä pinkki petä nytkään. Ruotsalainen roseeviinipohjainen luomuglögi on ilahduttava uutuus, jonka kuitenkin tunnistaa hyvin glögiksi.

Luomuglögi Rosé 10%, 0,75 l, 8,95 €.

Raikasta pihlajanmarjaa – testin suosikki!

Omenapohjainen Jouluhetki saa tänä vuonna seurakseen hapokkaita pihlajanmarjoja. Perusglögejä alhaisempi alkoholiprosentti (8 %) tekee mausta raikkaan. Tätä voisi juoda useammankin mukillisen.

Tämä glögi nousi testin tehneen toimittajan suosikiksi:

Krista Kupariharju: ”Tämä glögi oli kaikin puolin yllättävä. Se tuoksuu ja maistuu oikeasti omenalta ja kanelilta, ja pihlajanmarjat yllättävät lähinnä jälkimaussa. Vaikka glögi sisältää vain 8 prosenttia alkoholia, siinä on calvados-meininkiä, siis aidon omenaisen talvijuoman fiilistä.”

Jouluhetki Omena-pihlajanmarja, 8%, 0,75 l, 7,89 €.

Holiton markettiherkku

Blossan alkoholiton omena-vaniljaglögi on valkoviinipohjainen, ja alkoholi on poistettu siitä jälkikäteen. Namia uutuutta saa ihan päivittäistavarakaupoista.

Blossa Omena-Vanilja 2019 alkoholiton, 0%, 0,75 l, 5,99 €.

Sisältö jatkuu mainoksen alla