Me Naiset
|
Pauliina Suominen
Pumpulinpehmeä japanilainen juustokakku on valloittanut internetin. Kuva: Shutterstock
Pumpulinpehmeä japanilainen juustokakku on valloittanut internetin. Kuva: Shutterstock

Huomio kakunystävät! Juustokakun tehtaileminen ei ole milloinkaan ollut näin yksinkertaista.

Juustokakku on aina hyvä idea, mutta sen valmistaminen voi tuntua raskaalta prosessilta. Vaan ei enää, kiitos YouTuben ja japanilaisen videobloggaajan Ochikeronin! Japanilaisnainen näyttää hittivideollaan, miten syntyy pumpulinpehmeä juustokakku vain kolmesta ainesosasta. Video on katsottu jo 2,9 miljoonaa kertaa.

Hittiherkun nimi on soufflé cheesecake eli kohokasjuustokakku. Sen rakenne on keveä ja pumpulinpehmeä. Valmistamiseen tarvitset vain kolme munaa, 120 grammaa suklaata sekä tuorejuustoa.

Videon lopussa Ochikeron upottaa läpinäkyvän kakkuvuuan vesihauteeseen. Toimenpide voi näyttää hämyisältä, mutta sen ei kannata antaa hämmentää! Kaada vain taikina tavalliseen kakkuvuokaan, joka on vuorattu voidellulla leivinpaperilla. Aseta sitten kakkuvuoka syvään uunipeltiin, johon on kaadettu kuumaa vettä, ja tyrkkää koko komeus uuniin kypsymään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Myös muut Ochikeronin reseptivideot ovat katsomisen arvoisia. Usein hän muotoilee ruuista anime-henkisiä eläimiä, kuten sushipallopingviinejä tai nalleja, jotka uinuvat omelettipeiton alla. Kukin voi itse päättää, ovatko syötävät eläimet söpöjä vai karmivia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katso video tästä:

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla