Kiinteistökuningatar-ohjelmasta tuttu Kaisa Liski ei pihistele enää, koska joutui elämään niin niukasti lapsuudessaan.

Kiinteistövälittäjä Kaisa Liski kertoi Haasta Hans -ohjelmassa, ettei hän ole enää pitkään aikaan miettinyt tai laskenut, paljonko hänellä menee ruokaan rahaa. Hans Välimäen mukaan Kaisalla on ruuassa kallis maku – kuten monissa muissakin asioissa.

– Jouduin niin paljon aikoinani kattomaan hintoja, koska meillä ei kotona ollut ihan oikeasti ruokaa. Ja opiskeluaikoina oli viimeinen viikko kuusta aina kasvismunakasta. Siksi mä en kattele enää hintoja, Kaisa Liski kertoi ohjelmassa.

Me Naisten haastattelussa vuonna 2013 Kaisa kertoi, että yksinhuoltajaäidin tyttärenä hän joutui kustantamaan jo 11-vuotiaana uintiharrastuksensa ja vaatteensa työskentelemällä grillikioskissa.

Hän kertoi myös kuluttavansa nykyään kepeästi kymppitonnin kuussa, mikä on kolme kertaa enemmän kuin keskiverto suomalainen saa palkkaa.

– Pystyn mainiosti tuhlaamaan tunnissa 5000 euroa, sillä tunnen suosikkikaupat ja vaatemakuni. Yritän tietysti ostaa vain silloin, kun jotain oikeasti tarvitsen, mutta joskus tulee huteja, Kaisa sanoi haastattelussa.

Tarvittaessa Kaisa osaa yhä pihistelläkin.

– Pesen tiskirätit pesukoneessa, ettei tarvitse ostaa niin usein uusia.

Lue myös:

Mitä mieltä Kaisa on Suomen verotuksesta? Katso video!

Kaisa Liski uupui: "Oli puoli vuotta unen ja valveen rajamailla"