Me Naiset
|
Jenni Junkala
Kuva: Shutterstock
Kuva: Shutterstock

Aamiaiseksi jäätelöä, lounaaksi jäätelöä, päivälliseksi jäätelöä. Jenkkidieetti luottaa jäätelön ihmevoimaan.

Jossain vaiheessa uskottiin villiin väitteeseen siitä, että jäätelö on laihduttajan kaveri. Se on niin kylmää, että elimistö kuluttaa enemmän energiaa makoisan herkun muhiessa mahassa. Ja läski sen kun palaa. Niin varmasti!

Jäätelöhulluus ei kuitenkaan jäänyt tähän. Daily Mailin uutisoimalla uudella jäätelökuurilla puhdistetaan elimistöä syömällä neljän päivän ajan päivittäin 5 annosta jäätelöä, joogaamalla ja juomalla vettä. Vegaanijäätelöä myyvä jenkkiputiikki tarjoaa asiakkailleen puhdistuskuurin 173 eurolla.

Kuurilla oleva syö päivittäin viittä eri makuista kookospohjaista jäätelöä. Jokaisella maulla on oma erityisvoimansa, terveyshyöty. Jäätelökuurilla päivä voi olla vaikkapa tällainen: aamiaiseksi kookoksen ja jugurtin makuista jäätelöä, välipalaksi kermaista appelsiinia, lounaaksi tummasuklaajäätelöä aavistuksella vuorisuolaa, välipalaksi puhdistavaa spesiaalijäätelöä ja päivälliseksi superfood-jäätelöä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jäätelökuurilaisen tulee hotkittua 1000–1200 kilokalorin ja 70 rasvagramman edestä jäätelöä päivässä. Kerrallaan syötävässä jäätelöannoksessa on 20–25 grammaa sokeria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä nyt kelpaa! Jos jäätelökuuri houkuttaa, kannattaa lukea vaikkapa tämä juttu ensin: Syötkö terveellisesti? Kysy itseltäsi nämä kysymykset

Vähän parempaan puhdistuskuuriin löydät ohjeet täältä: Kolmen viikon puhdistuskuurilla kroppa kuosiin

Sisältö jatkuu mainoksen alla