Henri Alénin ja Nicolas Thieulonin mielestä kuivatut hedelmät sopivat loistavasti porsaan kanssa.

Henri Alén ja Nicolas "Niki" Thieulon antavat joka viikko yhden kokkausvinkin ohjelmassaan Henkka & Niki vs. Amerikka. Tällä kertaa kokkien vinkki on paistettu pekoni, jonka sisään kääritään kuivattu taateli.

Vaikka porsas ja kuivattu hedelmä saattavat kuulostaa erikoiselta yhdistelmältä, Henkka ja Niki vakuuttavat, että maku on herkullinen. Taatelin ohella pekonikääryleen sisään sopii myös viikuna.

– Mä en oo lukenut sitä mistään, vaan testannut, Niki kertoo.

– Tässä on ihan sama ajatus kuin siinä, että kinkku tarjotaan luumujen kanssa jouluna, Henkka sanoo.

Oletko testannut tätä komboa? Kerro kommenteissa, sopiiko taateli pekonin pariksi?

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös Nelosen sivuilta.

Henkka & Niki vs. Amerikka Jimillä sunnuntaisin klo 20.

Lue myös:

Täällä somekokki Henri Alén syö – TOP 5 ravintolat

Henri Alén käännytti presidentin ja Hjallis Harkimon ravintolansa ovelta

Henri Alén on juustofriikki – katso nopeat reseptit

Playboymalli kokkaa suomalaisen huippukokin suohon

Näin syntyy täydellinen majoneesi