Ihan tavallinen hampurilainen tuntuu Japanin mustan hampurilaisen rinnalla vähän tylsältä. Kuva: Shutterstock
Ihan tavallinen hampurilainen tuntuu Japanin mustan hampurilaisen rinnalla vähän tylsältä. Kuva: Shutterstock

Nähdäänkö näitä herkkuja tulevaisuudessa Suomessa?

Terveellisyys on muodissa, ja tästäkös hamppariketjut kärsivät. Helsingin Sanomien mukaan McDonald'sin myynti on laskussa Suomessa. Yhdysvalloissa ketjun ravintolat tekevät huonointa tulosta pitkään aikaan.

Mitäpä ammattilaiset eivät kehittelisi, jotta ihmiset söisivät taas lisää purilaisia, joten hampparimaailmassa puhaltaa uudet tuulet. Kokosimme yhteen listaan burgerimuodin uusista tuulista, jotka saattavat jossain vaiheessa saavuttaa Suomenkin.

1) Hiilenmusta hamppari japanilaisille

Tämän vuoden aikana vihdoin Suomessa avannut Burger King esitteli juuri Japanin-markkinoilla uuden hampurilaisen, ja se on musta. Goottiburgerissa on musta sämpylä, mustaa juustoa ja mustaa kastiketta. Hampparisämpylät ja juusto on tummennettu bambuhiilellä ja musta kastike saa värinsä mustekalan musteesta, Guardianissa kirjoitetaan.

Haloo Suomen BK, miksei tätä herkkua tarjota meille synkkyyttä rakastaville pohjoisen asukkaille?

2) MäkBrunssi?

Mäkkäri kaavailee McAamiaisen rinnalle McBrunssia, USA Today kertoo. Ei kuitenkaan innostuta vielä, Yhdysvaltojen Mäkkäriltä toppuutellaan. Kyseessä on vasta tavaramerkin rekisteröiminen eikä mahdollisen Mäkkäri-brunssin sisällöstä ole vielä mitään tietoa.

3) Purilainen minuutissa?

Etelä-Kalifornian McDonald'seissa kokeiltiin elokuussa minuuttiaikataulua. Jossei asiakas saanut ruokaansa minuutissa, sen sai ilmaiseksi. Suomen McDonald'sin viestintäjohtaja Heli Ryhänen kertoi Me Naisille kuulleensa kokeilusta, mutta torppasi ajatuksen siitä, että sitä kokeiltaisi Suomessa.

Lue lisää: McDonald'sin kokeilu maailmalla: ateria ilmaiseksi, jos ruoka ei saavu minuutissa

Lue myös:

Tämä maski vapauttaa japanilaisnaiset haukkaamaan hampurilaisensa häpeilemättä

Näin käyttäytyy ensimmäistä kertaa hampurilaisen näkevä ihminen

Hittihampurilainen saapui Suomeen ennätysvauhtia