Superhelppo avokadolohi syntyy hetkessä, ja Krabin avokadopasta on aasialainen muunnelma avokadopastasta.

Avokado on herkullista ja terveellistä, mutta se myös auttaa pitämään nälän pidempään loitolla ja vähentää siten napostelun tarvetta.

Näillä resepteillä superherkusta syntyy entistä herkullisempaa.

Superhelppo avokadolohi

4 annosta
Valmistusaika: 15 minuuttia

300 g nahatonta lohi­fileetä
2 avokadoa
kastike
1 limetti
1 chili
1 ruukku korianteria
1 kevätsipuli tai 2 rkl ­ruohosipulia
3 rkl oliiviöljyä
½ rkl kalakastiketta
1 tl sokeria

1. Leikkaa lohi 1–2 sentin kuutioiksi. Halkaise avokadot, poista kivet ja leikkaa hedelmäliha kuutioiksi.

2. Tee kastike. Raasta limetin kuori hienoksi raasteeksi ja purista hedelmästä mehu. Hienonna chili, korianteri ja sipuli. Sekoita kastikkeen ainekset.

3. Yhdistä lohi ja avokado. Lisää kastike ja sekoita. Tarjoa seos voileivän päällä tai riisin tai pastan lisukkeena.

Lohi-avokadosalaatti ja wasabikastiketta

Krabin avokadopasta