Renault Mégane pärjää tyylikkyydessä perheautojen markkinoilla.
Renault Mégane pärjää tyylikkyydessä perheautojen markkinoilla.

Renault Mégane saa kehuja paitsi ajettavuudesta myös linjakkaasta tyylistä.

Kolmannen sukupolven Renault Mégane huokuu ranskalaista linjakkuutta ja ajamisen pehmeyttä. Yleisilme on laadukas niin ulkoa kuin sisältä. Muotoilussa ei ole mitään sensaatiomaista, mutta auto pärjää tyylikkyydessään perheautojen kilpailluilla markkinoilla.

Uudistunut Mégane on saanut kehuja etenkin ajettavuudestaan, ja kyllä autolla kelpaa kaasutella. Sähkötoimisesti tehostettu ohjaus toimii tarkasti. Auto pysyy vakaasti käsissä mutkateillä ja ohitustilanteissa, mutta on myös ketterä jokapäiväisessä kaupunkipyörityksessä.

Ajoasennon säätömahdollisuudet ovat hyvät. Ranskalaiseen tapaan nopeusnäyttö on digitaalinen. Edessä on tilan tuntua, mutta takana tilaa on tavanomaisesti.

Turvavarustelu on runsas lukuisine turvatyynyineen. Euro NCAP -törmäystestissä Mégane sai täydet viisi tähteä. Hinta lähtee 18 900 eurosta. Ilmastointi, ajotietokone ja radio-cd-soitin ovat vakiona. Mukavuutta lisää koeajoautossa ollut 800 euron Plus-paketti, joka sisältää vakionopeudensäätimen, automaatti-ilmastoinnin ja tuulilasinpyyhkimien sadetunnistimen.