Dansukker reilun kaupan tummat sokerit hurmaavat maullaan ja reiluudellaan.

Dansukker Reilun kaupan ruokosokerit tuotetaan Reilun kaupan periaatteiden mukaisesti paikallisissa viljelijäosuuskunnissa Etelä-Malawissa ja Paraquayssa. Osuuskunnille maksetaan tuotannosta Reilun kaupan lisää. Viljelijät päättävät yhdessä, käytetäänkö lisä esimerkiksi kaivojen rakentamiseen, lääkkeiden ostoon tai kirjojen hankkimiseen paikalliseen kouluun. Reilun kaupan avulla edistetään näin paikallisyhteisön kehitystä.

Dansukker Reilun kaupan ruokosokerit ovat kiehtovia tummia sokereita, jotka hurmaavat maullaan ja aromillaan. Niillä on helppo loihtia täyteläisyyttä ja pehmeyttä niin makeisiin kuin suolaisiinkin ruokiin. Kokeile rohkeasti ja tee hyvää!

Dansukker Ruokokidesokeri on korkealuokkaista, tummaa kidesokeria. Se sopii monipuolisesti ruoanvalmistukseen, leivontaan, jälkiruokiin ja juomien makeuttamiseen. Ruokokidesokerissa on voimakkaampi ruokosokerin maku ja aromi sekä tummempi väri kuin Luomuruokosokerissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Dansukker Luomuruokosokeri on tuotettu luonnonmukaisesti viljellyistä sokeriruo’oista. Se käy hyvin yleissokeriksi kaikkeen leivontaan ja ruoanvalmistukseen.  Luomuruokosokeri on väriltään tavallista sokeria hieman tummempaa ja siinä on mieto ruokosokerin maku ja aromi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Dansukker Ruokotomusokeri on hienoksi jauhettua tummaa ruokosokeria. Se sopii tavallisen tomusokerin tavoin kakkujen ja torttujen täytteisiin, kuorrutteisiin, leivontaan ja jälkiruokiin. Ruokotomusokeri antaa kuorrutteisiin kauniin kullanruskean värin.

Dansukker Ruokopalasokeri on tummaa ruokosokeria palana. Se antaa makeutta ja aromia kahviin, teehen ja muihin kuumiin juomiin.

Dansukker Cane Syrup -ruokosokerisiirappi on täyteläinen siirappi, jonka maussa on aavistus lakritsia. Se sopii kaikkeen ruoanlaittoon ja leivontaan. Kokeile marinadeissa, kastikkeissa, jälkiruoissa ja leivonnaisissa. Cane syrup maistuu myös sellaisenaan marjojen tai jäätelön kastikkeena.

Sisältö jatkuu mainoksen alla