Me Naiset käy tällä viikolla raveissa ja matkailee Amsterdamissa. Miltä kaupunki näyttää kodittomien silmin?

Oletko koskaan käynyt raveissa? Ihastellut lämminveristen ravureiden kiitoa tai jäyhän lempeitä suomenhevosia? Veikannut omaa suosikkiasi kuin aito hevosmies konsanaan?

Me Naisten reportaasi vie tällä viikolla ravien, hevosten ja hevosihmisten maailmaan. Monille raviurheilu ovat edelleen outo ilmiö, vaikka Suomessa järjestetään ravit joka päivä.

Ravit jakavatkin ihmiset kahteen leiriin, kuten toimittaja Mari Julku toteaa: ne joko kiinnostavat tai eivät. Ravipiireissä pienestä pitäen pyörinyt Julku kertoo harrastuksestaan Jälkikirjoitus-blogissa.

Tällä viikolla kurkistamme myös näyttelijä Outi Mäenpään elämään uusperheen äitinä. Mäenpää avioitui pari viikkoa sitten tuottaja Kai Nordbergin kanssa ja otti myös tämän sukunimen. Haastattelussa hän iloitsee avioliiton myötä saamistaan bonuslapsista.

Reissuun mielivän kannattaa tutustua Amsterdamin asunnottomien kierroksesta kertovaan matkajuttuun. Se näyttää suositusta kaupunkilomakohteesta aivan uudenlaisen puolen.

Älä myöskään unohda osallistua Me Naisten kenkäkisaan. Kun valitset suosikkisi syksyn kenkäpareista, voit voittaa lahjakortin K-Kenkään.