Hei, sinä siellä! Mainiota, että löysit tiesi MeNaiset.fi:lle. Kuten varmaan huomasit, sivusto näyttää aika lailla toiselta kuin ennen. Uutta saittia on pakerrettu pitkin talvea ja kevättä, testailtu, koodailtu, viilattu pilkkua ja herätty keskellä yötä miettimään avainsanoja ja kuvien paikkoja. Tässä nyt ollaan – toivottavasti tykkäät!

Ihan aluksi on pakko vähän hehkuttaa Mimmigrammia. Jos olet koskaan miettinyt, miltä oma elämänhistoriasi näyttäisi kaarena, nyt voit sen testata. Entä miten kiemurtelisi työviikon ärsytyskäyrä, tai minkälaisia huippuhetkiä ja pohjanoteerauksia olet kokenut ihmissuhderintamalla?

Jos taas on tarvetta avautua siitä työviikosta tai hehkuttaa rakkauksia, oikea paikka on Tunnefoorumi: uudenlainen keskustelupalsta, jolla aiheita lähestytään fiilikset edellä. Tunteiden näyttäminen ja niistä puhuminen on ylipäätäänkin MeNaiset.fi:n punainen lanka, mutta lässyttämään emme ala. Tunteet nyt vain ovat olennainen osa sitä, miten koemme toiset ihmiset, oman arkemme ja ympäröivän maailman.

Sivustolta löytyy myös maistiaisia tutusta Me Naiset -tyylistä. Voit lueskella lehden valikoituja artikkeleita ja hörötellä etusivun poiminnoille Viikon olennaisista. Lehdessä ilmestyneet pääkirjoitukset ovat verkossa kokonaisuudessaan.

Minä puolestani olen MeNaiset.fi:n verkkotoimittaja. En lätise itsestäni sen enempää, mutta käy halutessasi vilkaisemassa profiilisivuani.

Ja pliis, auttakaa te naista mäessä. Antakaa siis palautetta uusista sivuista, kehuja, haukkuja, kehittämisehdotuksia, kysymyksiä ja ennen kaikkea: tunteita.

Minun fiilikseni ovat tällä hetkellä yhdistelmä jännitystä, helpotusta ja iloa. Miltä sinusta MeNaiset.fi tuntuu?

Utelee,
Maija