Vesimies toteuttaa fantasiat.

Kesän kohokohdat: Kevään ja alkukesän työrasitukset jäävät taakse viimeistään 21.6.: on aika istahtaa puutarhakeinuun ja nauttia kesästä. Taivaankansi suosii merkkiäsi juhannuksen aikana, keskikesän juhlasta tulee tänä vuonna ikimuistettava.

Olet rakastettavan sosiaalinen ja tulet toimeen uusien ihmisten kanssa, siksi rakkauselämän käänteet ovat enemmänkin jännittäviä kuin tylsiä.

Kun kesään liittyy vielä juhannuksen alusviikolla vauhdikas Mars, pääset toteuttamaan hurjimpiakin fantasioitasi. Fyysinen vireesi on huippulukemissa elokuun alkuun saakka, kumppani joutuu välillä juoksemaan karkuun lähestymisyrityksiäsi. Erityisesti 21.–26.1. syntyneet innostuvat seuraamaan painoaan tai ruokavaliotaan.  Kärsivällisyyttä ja kykyä pitkäjänteiseen työhön riittää, ja se heijastuu kesän aikana sekä oman terveyden hoitamiseen että ihmissuhteiden hyvinvointiin.

Rakkausrintamalla soidinmenot ovat kiihkeimmillään juhannuksen molemmin puolin. Heinäkuun lomapäivät soljuvat eteenpäin ilman ristiriitoja, taivaankansi lupaa tasoitella pieniäkin alkavia erimielisyyksiä. Heinäkuun lopulla saattaa iskeä oman tilan tarve.

Koska ympäristön rajoitukset tai vaatimukset eivät hämmennä mieltä kesän aikana, on vapaus valita suunnattoman inspiroivaa. Tanssikurssi, erävaellus tai benjihyppy edustavat tätä suuntausta. Jos kumppanisi on samanlainen rämäpää kuin sinä, koette yhdessä melkoisen vauhtikesän.

Suurimmat haasteet: Tammikuiset joutuvat kesän aikana miettimään rahatilanteensa vakautta. Sormet syyhyävät suurten ostosten perään, mutta pankkitilin saldo ei anna myöten. Samanlainen tuhlailuvimma iskee uudestaan vielä talven ja kevään aikana. Rahariidat ovat parisuhteessa väistämättömiä.

Koska taivaankansi on kohdallasi tänä kesänä niin kevyen kesy, voi kyllästyminen tai puutuminen näkyä yleisessä olotilassa. Varo helteessä löhöilyä ja liian passiivista elämää, sinua ei ole luotu pysymään aloillasi.