Skorpioni hautaa sotakirveen.

Kesän kohokohdat: Kiivaan ja ristiriitaisen kevään jälkeen juhannuksen alusviikko tarjoaa sinulle tilaisuutta rauhoittua ja haudata parisuhteessa sotakirveesi. Intohimoisena eläjänä kuitenkin tiedät, että pitkä muistisi vaanii sinua pitkin kesää, ellet ole tiukkana toimissasi. Olet kiitollinen, onnellinen ja tasapainoinen, kun uskallat keskustella syvimmistä tunteistasi kumppanillesi. Alkukesä heinäkuun alkuun saakka tarjoaa tähän hyvät mahdollisuudet.

4.7. lähtien sosiaalinen vaistosi houkuttelee sinua kammiostasi ihmisten ilmoille. Et välttämättä ole parhaimmillasi heinäkuun alkupuolella, mutta kuun puolenvälin jälkeen ihmissuhteesi ja romanttinen puolesi puhkeavat kukkaan. Erityisesti lokakuiset löytävät haastavassakin tilanteessa työkaluja raastavan ihmissuhteen työstämiseen.

Terveyttäsi eivät uhkaa epämiellyttävät planeettakontaktit, päinvastoin, löydät uusia tapoja käsitellä kehosi energiavirtoja. Voit erityisen tarmokkaasti 3.8. lähtien aina syyskuun kolmannelle viikolle saakka. Parisuhteesi saa ehdottomasti enemmän virtaa, kun olet tasapainossa itsesi kanssa.

Jos rahatilanteesi on ollut pitkään yhden kortin varassa, on sanomattakin selvää, ettei tuhlaaminen tänä kesänä ole järkevää. Lokakuiset ovat kuitenkin pyörteen vietävinä, ja mukavaa ostettavaa tarttuu käteen puolivahingossa.

Suurimmat haasteet:  Innostut kesän aikana monesta ehdotuksesta yli äyräiden, etkä näe selkeästi, mihin suuntaan elämä sinua kuljettaa.

Epärealistisuus raha-asioissa, riskisijoitukset tai omien taitojen yliarviointi ovat kesän haasteita. Jos osaat kuunnella tarkkaa intuitiotasi, selviät pälkähästä. Kesän epämiellyttävimmät taistelut parisuhteessa koskevat juuri rahan käyttöä.

Olet herkässä tilassa, alitajunnastasi puskee muistikuvia, aavistuksia ja etiäisiä. Yritä selvittää, mikä on mielikuvituksen tuotetta, mikä taikauskoa ja mikä totta. Monet mustasukkaisuusdraamat ovat loppujen lopuksi täysin turhia.