Rapua rassaavat muutokset.

Kesän kohokohdat: Rakkauselämäsi saa nostetta kesäkuussa keskusteluintosi vuoksi, sinulla on tarve selittää kaikki maan ja taivaan välillä. Olet loistava kuuntelija ja turvallinen olkapää. Juhannuskokon ympärillä huomaat olevasi se, joka lohduttaa muita rakkaushuolissa. Joudut jakamaan huomiotasi niin lapsille, kumppanille kuin ystävillekin.

Vaikka romanttinen Venus vetääkin sinua seuraelämään 4.7. lähtien, voi heinäkuun toinen viikko olla erityisen vaatelias ihmissuhteissa. Panosta on joka tapauksessa pelissä, intohimon kiemurat eivät aina ole niin yksioikoisia, kuten tulet huomaamaan. Heinäkuun jälkimmäinen puolisko on kannaltasi kesän onnellisinta aikaa, 28.7. saakka saat nauttia auringosta, perheen ja läheisten läsnäolosta sekä kiireettömyydestä.

Elokuun 3. päivän jälkeen loppukesä on melkoista hulinaa, työelämään siirtyminen lisää stressiä huomattavasti. Erityisesti elokuun toinen viikko tietää kesäkuisille harmaita hiuksia, yllättäviin uutisiin on syytä suhtautua varauksella. Jos loppukesän ja alkusyksyn  kykenee ottamaan tyynen rauhallisesti, on käytettävissä oleva energia mahdollista kanavoida hyödyllisiin kohteisiin. Elokuu on urheilijalle kesän huippukuntoaikaa, rakastuneelle eroottinen huipentuma.

Suurimmat haasteet: Suurimmissa muutospaineissa kesän aikana joutuvat olemaan 25.–28.6. syntyneet. Kesä testaa oman sietokyvyn asioissa, jotka ovat pitkään vaatineet toimenpiteitä. Haasteellinen parisuhde kokee varmasti tarpeellisia muutoksia.

Myös 1.–7.7. syntyneet jatkavat syksyllä 2010 alkanutta seitsemän vuoden tarkistuskierrostaan, vaikeat päätökset on tehtävä ennen syksyä. Kun Mars saapuu merkkiin 3.8., sekoittuu kesän kulkuun aimo annos temperamenttia, mielenmuutoksia ja kärsimättömyyttä. Liiallinen kiire ja stressi ovat läheisten ihmissuhteiden kannalta huono yhtälö, loppukesään kannattaa asennoitua hiljaa hyvä tulee -mentaliteetilla.