Oinasta odottavat yllätykset.

Kesän kohokohdat: Kun vuosi 2010 tyhjensi pajatson, on vuosi 2011 oinaille monella rintamalla uudistuksellinen ja paikoitellen
hyvin arvaamaton. Etenkin 21.–27.3. syntyneet ovat kesän aikana melkoisessa pyörityksessä.

Hyvä parisuhde kestää kaikki aallokot, pitkään horjuneella kumppanuudella on edessään kohtalon kesä. Huikeimmat tunnelataukset tulevat joka tapauksessa siitä, että uskaltaa tehdä vaikeassa tilanteessa selkeitä ratkaisuja. Onnellisuuden tila löytyy varmimmin yhteisestä päätöksestä puhaltaa yhteen hiileen.

Kesä houkuttelee talouspuolella ahkeruuteen ja sitä kautta ylimääräisen tienaamiseen. Heinäkuu on loistavaa aikaa tehdä pieniä keikkaluonteisia hanttihommia.

Parisuhde voi ehdottomasti paremmin, kun talous on hallinnassa. 21.6. jälkeen huhtikuisilla oinailla alkaa selkeästi levollisempi jakso. Elokuun alkuun saakka ristiriidat on mahdollista sopia rauhanomaisesti.

Romanttisimmat viritykset ovat kuumimmillaan elokuun kolmen ensimmäisen viikon aikana, vaikka mukaan mahtuu myös mustasukkaisuutta ja valtataisteluita.

Suurimmat haasteet: Oinaat kulkevat kesän merkillisen levottomuuden tunnelmissa. Jos elämässä ei ole tarpeeksi haastetta, irtiotot ovat mahdollisia. Alkuvuodesta tai
keväästä alkanut uusi parisuhde täytyy kesän aikana kyetä rakentamaan turvalliselle ja vakaalle perustalle.

Jos parisuhteessa on menossa yhteinen projekti, mökin rakennus, remontti tai muu talkootyö, jää suhde helposti jalkoihin. Erityisesti 16.4. syntyneet ovat haastavassa puristuksessa työn ja parisuhteen ajankäytön jakamisessa.

Koska merkki käy juuri läpi seitsemän vuoden kriisiään, on kaikilla rintamilla odotettavissa pienoinen vastatuuli, jonka
mukana on vain yritettävä luovia. Kuntoilua ja ruokavaliotaan viime vuosina laiminlyöneet joutuvat tarkistamaan asennettaan.

Kesän haastavin kuvio osuu elokuun toiselle viikolle, jolloin kädenvääntö parisuhteessa, taloudessa ja työssä on kriittisimmillään.