Neitsyt kerää uutta voimaa.

Kesän kohokohdat: Rakkausrintamalla neitsyelle on luvassa rauhallinen kesä, huomiota saavat pääasiassa koira, lapset tai lapsenlapset. Kunnianhimoinen työ, vaativat harrastukset tai innostava itsensä kehittäminen vie aikaa romanttisilta ajatuksilta.

Elokuisten on mahdollista heittäytyä voimallisemmin vapaalle, harrastaa ja nauttia elämästä ja parisuhteesta. Pienet onnenpotkut työ­elämässä piristävät myös parisuhteen arkea.

Romanttisia hetkiä merkille on luvassa vasta aivan kesän lopulla, viehkeä Venus suosii ihmissuhteita 21.8. lähtien.

Kiivasta loppuvuotta ja kevättä 2012 odotellessa useimmat neitsyet joutuvat keräämään voimia kesän aikana. Näytön paikka on edessä myöhemmin tänä vuonna, siksi taitojen hiominen ja oman innostuksen herättäminen kuuluvat kesän kuvaan.

Kesän kohokohtia tulee ehdottomasti niistä hetkistä, jolloin neitsyt uskaltaa ja ehtii heittää jalat riippumattoon. Jos ajatustenvaihdolle on jäänyt parisuhteessa vähän aikaa, tilanne on korjattavissa 28.7. jälkeen. Elokuun 3.–7. päivinä saattaa kuitenkin ilmaantua väärinkäsityksiä.

Häämatkaa tai romanttista risteilyä kannattaa suunnitella ennen elokuun 8. päivää, sillä sen jälkeen mikään ei tunnu pysyvän aikataulussaan. Parhaat matkustuspäivät ovat 16.–21.6. ja 28.7.–2.8.

Suurimmat haasteet: Kun ulkona paistaa aurinko ja rantakeli on parhaimmillaan, joutuvat neitsyet pakertamaan tavallisten
arkisten asioiden kimpussa. Ja kun omat velvollisuudet loppuvat, on riennettävä ystävän, anopin tai naapurin avuksi. Jos
tätä rumbaa jaksaa kesän aikana mukisematta, pullat ovat hyvin uunissa.

Osa neitsyistä kokee kapinamieltä, heinäkuun helteet ja tekemisen kirjo eivät oikein sovi yhteen.

Terveysrintamalla elokuiset ovat tulilinjalla, väsymys ja haluttomuus kannattaa korjata tarkkailemalla ruokavaliota ja liikkumalla enemmän. Heittäytyminen omiin harrastuksiin ja ystävärientoihin vie aikaa kumppanuudelta, parisuhde kärsii yhteisen ajan puutteesta.