Leijona saa suosionosoituksia.

Kesän kohokohdat: Leijonilla on tänä kesänä luontainen tarve uudistaa rakkauselämää, vanha parisuhde saa uusia muotoja, huono kumppanuus risuja ja uusi rakkaus kiihkeän alun. Alkuvuodesta ja keväästä alkaneiden parisuhteiden kestävyyttä testataan arjen vaativissa oloissa.

Heinäkuu on leijonalle harrastamisen, liikkumisen ja lomailun paratiisi, merkissä liikkuva Merkurius takaa vauhdin ja vaaralliset tilanteet. Kesän latotansseissa leijona hurmaa sukkelalla sanailullaan ja hilpeällä huumorillaan.

Keskikesä ei ole merkille kuitenkaan erityisen romanttinen, ennemminkin käteen osuu hyvä kirja tai eteen tulee antoisia iltanuotiokeskusteluja tai viihdyttäviä kesäteatterielämyksiä.

Näyttävyyttä ja prameuttakin rakastava jellona eksyy elokuun aikana sisustusliikkeisiin, vaatekauppoihin ja kesäpuoteihin. 21.8. saakka merkissä kiertävä Venus suosii ihastumisia, rakastumisia tai mukavaa yhdessäoloa vanhan kumppanin kera.

22.–27.7. syntyneet ovat kesän aikana onnekkaimpia, varsinkin sinkkuleijonilla sukat pyörivät jaloissa. Syntymäpäiväjuhlista muotoutuu loppukesän aikana viihdyttävä ystävätapaaminen. Taide- ja kulttuuriharrastuksia rakastavat leijonat pääsevät nauttimaan harrastuksistaan täysin rinnoin.

Suurimmat haasteet: Jos taivaankantta on uskominen, leijonan suurin haaste liittyy rahaan. Ylilyöntejä ja tuhlailuvimmaa esiintyy vahvimmin heinäkuisilla, elokuiset pääsevät kesän yli rauhallisemmin.

Kesälomamatkaansa tai tärkeää työprojektia 8.–26.8. suunnittelevien on syytä tarkistaa aikatauluja, yllättävät käänteet tulevat sotkemaan asioiden kulkua.

Parisuhteessa yllättävät epäselvyydet sotkevat loppukesän arkea. Vyyhdistä selviää parhaiten absoluuttisella rehellisyydellä.

20.–23.8. syntyneet saavat kulkea väsyttävän kevään jälkeen kesän energisemmissä kuvioissa. Levon, hyvän unen ja terveyden vaalimista on syytä alleviivata, sillä loppuvuosi koettelee jälleen jaksamista.