Kalan unet vastaavat kysymyksiin.

Kesän kohokohdat: Olet yksi taivaankannen suosikeista tänä kesänä, ja hyvin pehmeät energiat ovat puolellasi. Teet loistavaa yhteistyötä niin työpaikalla, ystäväpiirissä kuin parisuhteessakin, panoksesi yhteisten asioiden hoitamisessa on merkittävä.

Rakkausrintamalla kesä näyttää tasapainoiselta, erityisesti heinäkuun 4. päivän jälkeen romanttinen puolesi heräilee horroksestaan. Yhteinen aika ja tekeminen stimuloivat heinäkuun aikana myös eroottista puoltasi.

Parhaat matkustuspäivät osuvat kesäkuulle, ja sinulle tärkeät sukulaiset, vanhemmat tai isovanhemmat kuuluvat vahvasti kesäkuun kuvaan. Kumppanisi kiittää taloudenhoitoasi, rahatilanteesi on tasapainoinen, et tee mitään rajuja käänteitä.
Materia ja sen hankkiminen ei ole sinulle kesän aikana tärkein asia, enemmänkin hakeudut henkisiin harrastuksiin.

Kesä­teatteri, ooppera tai taidenäyttely tuo rakkauselämään uusia ulottuvuuksia, parisuhteen hoitaminen on päällimmäisenä tärkeysjärjestyksessäsi. Avaudut kesän aikana myös upeille unille, saatat saada vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Kesän energisin jakso on elokuun 3. päivästä lähtien. Saatat löytää kehostasi aivan uuden vaihteen, kaikenlainen liikkuminen ja urheileminen, jopa kilpailu on suositeltavaa.

Suurimmat haasteet: Loppukesä tarjoaa tämän kesän suurimmat haasteet merkillesi. Työhön palaaminen ei käy ongelmitta, ja sinulta vaaditaan ylimääräisiä ponnisteluja vanhojen virheiden läpikäymiseksi. Tulipalokiire ja kasaantuvat velvollisuudet verottavat rankasti aikaa parisuhteeltasi, myös kumppanin elämäntilanne voi olla normaalia vaativampi.

Varaudu elokuussa myös aikataulujen muutoksiin, tietokoneen reistailuun tai viestien katoamiseen. Tietotekniset ongelmat, kännykän hajoaminen tai kodinkoneiden reistailu teettävät sinulla rutkasti lisätöitä. Ole täsmällinen ilmaisussasi, niin vältyt ikäviltä väärinkäsityksiltä.