Kaksonen käy ylikierroksilla.

Kesän kohokohdat: Kosmiset voimat ovat tänä kesänä puolellasi, olet ajan tasalla tehtäviesi kanssa. Kaksosten luovan, herkän ja romanttisen puolen eloon herättely alkoi jo kesäkuun toisella viikolla ja jatkuu intohimoisesti heinäkuun alkuun saakka. Saat sanasi kuulostamaan kauniilta ja tekosi näyttämään avuliailta.

Kun pehmeys hiipuu heinäkuun edetessä, vauhti ja ronskius lisääntyvät. Juhannuksen alla merkkiin liukuva toimintapommi Mars ei anna heinäkuun helteiden hiljentää liikunnallista intoa, eroottista janoa tai rikkaruohojen kitkentävauhtia.

Kesä herättelee sinusta esille alkukantaisia voimia, parisuhteen fyysinen puoli saattaa matkan varrella korostua. Erityisesti toukokuiset panostavat itseensä, ulkonäköönsä ja hyvinvointiinsa aktiivisesti, hyvä olo näkyy myös parisuhteen arjessa. 22.–23.5. syntyneet joutuvat panostamaan parisuhteessa rehellisyyteen ja avoimuuteen.

Jos urheilet, kuntoilet tai kilpailet jossain lajissa, olet tänä kesänä huikeassa vedossa. Huomaat, että energiakäyräsi osoittaa suoraan kohti taivasta. Rauhoittuminen, hiljentyminen ja aloilleen asettuminen on mahdollista vasta elokuun puolella. Heinäkuu tuo vauhdin hurmaa myös matkusteluun, kesä 2012 vie vasta kohti eksoottisia kohteita.

Suurimmat haasteet:
Kesän suurin haaste koskee ylitsepursuavaa energiaasi, jonka taltuttaminen ei ole yksinkertaista. Joudut hetkittäin väittelemään ja puolustamaan kantaasi etkä hevillä anna periksi.

Ärhäkkä Mars on kesän kumppanisi, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Jos teet huikean urheilusuorituksen, siivoat kahden vuoden ullakko- ja varastopölyn tai teet kumppanisi iloiseksi aktiivisella erotiikalla, olet haastanut Marsin taisteluun.

Aivan merkin alkupäässä syntyneiden kesä kaipaa aikatauluttamista, jämäkkyyttä ja ylimääräistä ryhdistäytymistä.

Liian suuret odotukset  parisuhteessa aiheuttavat ylimääräisiä jännitteitä. Elokuun 3. päivän jälkeen loppukesä tuo tullessaan epäselvyyksiä kommunikoinnissa.