Jousimies kääntää uuden lehden.

Kesän kohokohdat: Alkuvuoden ja kevään jälkeen 23.–28.11. syntyneiden rakkauskuviot ovat jännittävässä tilanteessa. Moni asia on loksahtanut kohdalleen, uusi tai vanha parisuhde pääsee elämään tasapainoisempaa ja onnekkaampaa aikakautta. Vaikka kesässä näkyykin paljon merkkejä suhteen valtataistelusta, onnellisiakin hetkiä on luvassa, enemmän kuitenkin vasta keskikesän jälkeen.

Heinäkuu on hyvä aika hoitaa parisuhdetta matkustelemalla, vaikka kärsivällisyys ei aina riitäkään pitkiin autossa tai junassa
istumisiin. Jousimiehen tulisi kehitellä itselleen kesän ajaksi henkisesti ravitsevaa tekemistä, muutoin parisuhde kulkee tulisilla hiilillä. Yksi löytää vapauden tunteen hevosen selässä, toinen Dostojevskiä lukemalla.

Kärsimätön ja kipakka taivaankansi vaatimuksineen jää taakse 3.8. jälkeen, ja jousimies kykenee keskittymään tekemisiinsä levollisemmin. Ihmissuhteista löytyy myös loppukesästä paljon ammennettavaa. Elokuun romanttiset illat ovat jousimiehen
rakkauselämän kannalta antoisimpia.

Terveyteen panostaminen on enemmän marraskuisten heiniä. Keväällä alkanut innostus painonpudotukseen ja kuntoprojektiin jatkuu myös ensi vuoden puolella. Rakkaus innostaa huolehtimaan itsestä.

Suurimmat haasteet: Koska kiivas Mars siirtyy vastamerkkiisi 21.6., on kesän kulku siitä eteenpäin ajoittain hermoja raastava.

Parisuhteessa on mitä todennäköisin valtataistelu, joka ilmenee väittelynä ja erimielisyyksien selvittelynä. Turhautuminen johtuu myös liian vähäisestä liikunnasta tai kyllästymisestä arkirutiinien pyörittämiseen.

Juhannuksen vietossa on syytä hakeutua rauhalliseen seuraan, diplomaattista välienselvittelijää kaivataan.

Aivan merkin alkupäässä syntyneet potevat kesäväsymystä, joka ilmenee haluttomuutena, kunnianhimottomuutena ja tyytymättömyytenä parisuhteen arkeen. Koska kuvio jatkuu myös vuoden 2012 puolella, väsymyksen syytä on hyvä tutkailla tarkemmin.