Härkä on kesän kuningatar.

Kesän kohokohdat: Kesä on huhtikuisille yhtä ilotulitusta, sillä 12 vuoden tauon jälkeen merkkiin saapunut Jupiter antaa
aivan uusia näköaloja oman elämän syvempään ymmärtämiseen.

Heinäkuun alkuun huipentuva myötätuuli ei vain paranna julkisen talouden sektoria vaan tuntuu monen härän henkilökohtaisen elämän onnena ja optimistisuutena. Sinkkuhärillä on mahdollisuus kohdata järisyttävä ja jalat alta vievä rakkaus.

Rakkausasioissa huhtikuiset ovat onnekkaimpia, etenkin jos sinkkuelämä on pikkuhiljaa kypsyttänyt tai parisuhteessa on odoteltu eteenpäin menoa. Kosinta, naimisiinmeno tai järisyttävä ihastuminen eivät ole poissuljettuja.

Toukokuiset saavat vielä elää rauhallista rinnakkaiseloa, taivaankansi ei lupaa rakkauteen suuria käänteitä. Merkin loppupäässä syntyneet saavat rauhoittua kesän aikana, mutta joutuvat syksyllä jälleen alkuvuoden kaltaiseen tyytymättömyyden ja epävarmuuden kierteeseen. Rehellisyys maan perii.

Touko–kesäkuun aikana merkissä liikkunut toiminnallinen Mars poistuu kuvioista 21.6. ja jättää vanaveteensä innokkaita kuntoilijoita ja liikkujia. Liikuntainnostuksen ylläpitäminen vaatii rutkasti enemmän työtä juhannuksen jälkeen. Matkustusintoa merkillä riittää, huhtikuiset innostuvat eksoottisista kohteista, toukokuiset viihtyvät kotimaan kamaralla.

Suurimmat haasteet: Koska alkukesä tarjoaa selkeästi enemmän aktiviteettia, juhannuksen jälkeinen aika on seesteisen rauhallista. Rakkauselämään sekoittuu tänä kesänä paljon odotuksia ja unelmia.

Historiallinen Jupiter-vierailu on syytä hyödyntää järkevästi, tuhlailuinnostus, ylilyönnit ja huikea optimistisuus voivat horjuttaa ihmissuhteen ja talous- tai työtilanteen vakautta.

Painonnousun kesän jälkeen voi huoletta laittaa oman laiskottelun piikkiin. Koska samankaltaisia kuvioita on jälleen tiedossa vuoden 2012 alkupuolella, on hyvistä tilaisuuksista osattava kesän aikana pitää kiinni.