Taitoluistelija Kiira Korpi, 21, tekee kisameikkinsä itse ja suurkuluttaa pinnejä.

Meikki

– Käsilaukussani on aina huulikiiltoja. Nyt käytössä on Lumenen Wild rose -huulikiiltosävy 11, 9,90 €.

– Kauneusongelmani on kuiva iho. Treenin takia pesen ihoa paljon ja se meinaa kuivua varsinkin näin talvella.

– Ripset taivutan aina, vaikka en ripsiväriä käyttäisikään. Luonnostaan tummat ripseni ovat piikkisuorat. Arkena käytän muutenkin vain vähän meikkiä.

– Kisameikin teen itse. Suuremmissa kisoissa voi varata ajan kisajärjestäjien tarjoamilta meikkaajilta. Olen kuitenkin käyttänyt niitä harvemmin, varsinkin jos kisat ovat jossakin eksoottisemmassa maassa, kuten Venäjällä tai Kiinassa. Silloin ei voi olla varma onko tyyli oma. Meikin teko on kiva rutiini kisapäivässä.

– Meikin pohjustustuotteet ovat kisameikin must. Vaikka kisan aikana iho hikoaa vähän, meikki pysyy hyvin. Näiden lisäksi levitän iholle meikkivoidetta ja irtopuuteria.

– Inhoan meikinpoistoa, vaikka tykkäänkin meikata. Kuitenkin hoidan sen urakan aina pois alta, vaikka olisin kisojen jälkeen todella väsynyt.

Hiukset

– Kisakampaukseni tekee valmentajani. Molemmat valmentajani ovat hyviä laittamaan hiuksia, he ovat vuosien varrella kouliintuneet siihen. Itse olen hiustenlaitossa vähän kömpelö. 

– Luottohiustuotteeni on hiuslakka. Sitä kuluu pullotolkulla, kisoissa jopa yksi pullo per kisat. Käytän L’Oréal Professionnelin Texture expert fixing mist 4 -hiuslakkaa, 21,50 €.

– En tulisi toimeen ilman hiuspinnejä. Niiden lisäksi myös perusponnareita kuluu hirveä määrä ja niitä saa olla aina ostamassa lisää.

– Pesen hiukseni joka toinen päivä.

– Olen käynyt samalla kampaajalla pikkutytöstä lähtien. Mia Alanen parturi-kampaamo Bluesta tietää aina sanomattakin, mitä tehdä.

– Käytän syväpuhdistavaa sampoota parin kolmen viikon välein. Käytössäni on L’Oréal Professionnelin Pure resource -syväpuhdistava sampoo, 15 €.

Hyvä olo&tyyli

– Aamulla ensimmäiseksi juon vettä, joista toiseen lasilliseen laitan monivitamiiniporetabletin ja otan myös D-vitamiinia.

– Kisamatkoilla rentoudun lukemalla hyvää kirjaa. Nyt on menossa Twiglight-kirjasarjan toinen osa New Moon.

– Aina ennen nukkumaanmenoa venyttelen puolisen tuntia. Se kuuluu rutiineihini. Nukkumaan menen kymmenen aikaan illalla. Aamutreenit alkavat kahdeksalta aamulla.

– Kotona meillä on infrapunasauna, jossa hemmottelen itseäni. Normaalisaunan lämpö ahdistaa, mutta infrapunasaunassa on miellyttävää vaikka sielläkin hikoilee todella paljon. Lauteilla luen kirjaa tai lehtiä ja siellä on myös radio.

– Ostin tänä talvena itselleni ensimmäistä kertaa hajuveden. Calvin Kleinin Euphoria-tuoksu oli alennuksessa ja ihastuin siihen. Aikaisemmat tuoksut olen aina saanut lahjaksi. Siskolta lahjaksi saamani Versacen Bright Crystal -tuoksu on kohta lopuillaan, 30 ml, 39,40 €. Calvin Kleinin Euphoria -tuoksu, 30 ml edt, 45 €.

– Aamulla pesen kasvot kylmällä vedellä ja laitan iholle kosteusvoidetta.

– Minulla on geelikynnet. Ne ovat todella helpot ja niin nätit, ettei niitä tarvitse edes lakata. Kisoihin lakkaan kynnet puvun sävyn mukaan. Varsinkin kunnon kirkkaanpunainen on todella tehokas väri.

– Syön hedelmiä treenien välissä. Omena on suosikkini.