Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS
Luota itseesi, niin päädyt tekemään oikeat ratkaisut. Sydämesi ääntä kannattaa kuunnella. Paineiden ei pidä antaa vaikuttaa päätöksiisi.

 

HÄRKÄ
Keskity olemaan vakuuttava puheissasi. Saatat päästä tänään merkittäviä harppauksia eteenpäin. Tarkista suunnitelmasi vielä kerran.

 

KAKSONEN
On ajan haaskausta riidellä. Keskitä huomiosi epäkohtiin ja muuta sinua häiritsevät asiat jo tänään. Omat tarpeesi ovat etusijalla.

 

RAPU
Luovat projektit sopivat sinulle nyt parhaiten. Saatat joutua selittämään menneisyyttäsi. Valitse siinä tapauksessa sanasi harkiten.

 

LEIJONA
Muutokset houkuttavat sinua. Jännitys ja kaikki uusi vetää sinua puoleensa. Hoida ensin lupaamasi asiat pois päiväjärjestyksestä.

 

NEITSYT
Ilmassa on epävarmuutta ihmissuhteisiin liittyen. Pysähdy pohtimaan omaa tilannettasi ja toiveitasi. Paineista ei pidä välittää.

 

VAAKA
Kuuntele ja ota opiksi. Elämänkokemuksesi auttaa sinut läpi hankalasta tilanteesta. Vaatimattomuudesta saa tänään pisteitä.

 

SKORPIONI
Joku tekee sinulle houkuttelevan tarjouksen. Varmistu ensin siitä, että hetki todella on sopiva. On aika juhlistaa onneasi rakkaan ihmisen kanssa.

 

JOUSIMIES
Älä anna kenenkään manipuloida sinua. On huono merkki, jos joku yrittää päättää asioistasi puolestasi. Pidä silmällä tavaroitasi ja pankkitiliäsi.

 

KAURIS
Älä hakeudu konflikteihin. Kuuntele, mitä sanottavaa muilla on. Myönnä reilusti, jos sinulta loppuvat ideat kesken.

 

VESIMIES
On aika ottaa yhteyttä vanhoihin ystäviin. Saat heiltä kannustusta kiusallisen ongelman ratkaisemiseen. Ota vastuu muutoksista.

 

KALAT
Pidä mielesi avoimena uusille asioille. Tee omat päätöksesi ottamatta paineita ympäristöstäsi. Saatat olla tänään parhaimmillasi omissa oloissasi.