Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

OINAS
Tartu hommiin niin pian kuin mahdollista. Jos sinulla on tekemistä, ei aloittamista kannata lykätä enää kauemmaksi. Aktiivisuus palkitaan.

 

HÄRKÄ
Tutustu uusiin ihmisiin ja solmi kontakteja. Jaa ajatuksesi lähipiirisi kanssa. Avoimuutesi poikii jotain positiivista elämääsi välittömästi. 

 

KAKSONEN
Tunteet nousevat tänään äkkiä pintaan. Älä anna kenenkään painostaa sinua tekemään jotain, joka ei tunnu omalta jutultasi. Ole uskollinen itsellesi.

 

RAPU
Joku löytää nyt innokkaasti tekemisistäsi virheitä. Pidä puolesi häntä vastaan. Pysy rauhallisena ja käyttäydy fiksusti myös ongelmatilanteissa.

 

LEIJONA
Laita aluille muutoksia. Ehdota parannuksia ja levitä hyvää tuulta ympärillesi. Rohkeutesi ja ennalta-arvaamattomuutesi tekevät vaikutuksen ihmisiin.

 

NEITSYT
Lähde ulos nauttimaan ihmisten seurasta. Etsi haasteita ja tapoja ylittää itsesi. On aika opetella uutta ja pitää hauskaa.

 

VAAKA
Vanhojen ystävien tapaaminen on sopivaa ohjelmaa päivälle. Saat heistä inspiraatiota ja ideoita. Elämääsi on aika tuoda jotain uutta.

 

SKORPIONI
Kohdallesi osuu kiinnostava tilaisuus. Päivä sisältää omituisia tilanteita ja riittämiin yllätyksiä. Läheinen ihminen tarjoaa hyvän näkökulman tuttuun tilanteeseen.

 

JOUSIMIES
Älä unohda, mitä olet luvannut. Muuten luvassa on tiukkaa kritiikkiä. Ystäväpiirissä saattaa olla kireä tunnelma.

 

KAURIS
On aika investoida kotiisi. Mieti tarkkaan, minkälaiset hankinnat kannattavat. Raha-asiat saattavat kiristää ilmapiiriä ja aiheuttaa konflikteja.

 

VESIMIES
Ole valmis panostamaan tärkeään ihmissuhteeseen. Näytä läheisellesi, kuinka paljon välität. Etsi helpottavia ratkaisuja rahatilanteeseesi.

 

KALAT
Älä jää umpikujaan. Anna toivottoman tapauksen olla ja suuntaa energiasi sen sijaan sinne, missä voit saada aikaan jotain. Jätä ovi auki uusille mahdollisuuksille.