Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Ratkaisuja alkaa löytyä, jos kerrot huolistasi avoimesti. Ota viehätysvoimasi käyttöön saadaksesi tahtosi läpi. Saat tilaisuuden lähteä matkalle tai kokea jotain uutta.

 

KAKSONEN

Käy yksityiskohdat läpi huolellisesti ennen kuin teet lopullisia päätöksiä. Kyvyilläsi on nyt kysyntää työmarkkinoilla. Mieti, mitä toivot tulevaisuudelta.

 

RAPU

Tunteet ovat tänään pinnassa. Vältä suurien päätösten tekemistä toistaiseksi. Huolellinen suunnittelu on kaiken hyvän alku.

 

LEIJONA

Toisten asioihin sekaantuminen saattaa houkuttaa tänään. Älä anna kenenkään vetää sinua mukaan epäilyttävään kuvioon. Ole puolueeton läheistesi riitatilanteessa.

 

NEITSYT

Anna itsevarmuutesi näkyä. Teet vaikutuksen ihmiseen, joka voi olla sinulle avuksi tulevaisuudessa.  Ole valmis oppimaan uutta ja joustamaan.

 

VAAKA

Aloita muutokset omalta kohdaltasi. Etene varoen ja kysy muiden mielipiteitä ennen tärkeitä ratkaisuja. Matkustaminen olisi paikallaan.

 

SKORPIONI

Lähde unelmiesi perään. Uskallus palkitaan, joten anna peliin kaikkesi. Ole rohkeasti erilainen, sillä joukosta erottuminen kerää sinulle pisteitä.

 

JOUSIMIES

Mielipiteet voivat jakautua tänään jyrkästi. Älä anna sen häiritä, vaan tee omaa juttuasi kaikesta huolimatta. Joku tekee sinulle tarjouksen, joka on liian hyvä ollakseen totta.

 

KAURIS

Kaikki on nyt kohdillaan ja odottaa vain sinun siirtoasi. Tee aloite ja anna asioille vauhtia. On hyvä hetki tehdä muutoksia kotona.

 

VESIMIES

Luvassa on soraääniä, ellet osaa olla tarpeeksi joustava. Ota muut huomioon suunnitelmia laatiessasi. Pidä matalaa profiilia raha-asioissa.

 

KALAT

On hyvä ajatus ottaa yhteyttä ihmisiin menneisyydestäsi. Saat heistä tukea ja mahdollisesti myös kontakteja tulevan varalle. Perusta päätöksesi varmalle tiedolle.

 

OINAS

Ota ongelmat käsittelyyn heti. Niiden ei pidä antaa kasaantua, sillä draaman ainekset ovat jo kasassa. Ole varovainen raha-asioissa.