Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES
Päivä on kuin tehty itsetutkiskelulle. On aika tehdä muutoksia ja siivota pois tieltä kaikki sinua häiritsevä. Perusasioista on helpointa aloittaa.

 

KAURIS
Lähipiirissäsi on ilmassa hämmennystä. Ympärilläsi tapahtuu nyt paljon sellaista, joka herättää kysymyksiä. Etsi elämääsi tasapainoa ja harmoniaa.

 

VESIMIES
Katso tarkkaan, mistä lähteistä saat tietosi. Saatat päätyä vääriin ratkaisuihin, jos kuuntelet ketä tahansa. Kiinnitä huomiota ruokavalioosi ja terveyteesi.

 

KALAT
Pidä rahanmenoa silmällä. Voit pitää hauskaa myös tuhlaamatta. Sinun ei missään tapauksessa tarvitse tehdä muihin vaikutusta omaisuudellasi.

 

OINAS
Ota ohjat käsiisi. Päätösvalta on nyt sinulla, joten käytä sitä viisaasti. Anna sydämesi näyttää tietä tänään, sillä pelkällä logiikalla et pärjää.

 

HÄRKÄ
Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja mieti, olisitko voinut tehdä jotain paremmin. Koskaan ei ole liian myöhäistä muutoksille.

 

KAKSONEN
Saatat uskoa kaiken olevan hallinnassasi. Jos yrität revetä kaikkialle samaan aikaan, koet pian takaiskuja. Pyydä apua ympäriltäsi.

 

RAPU
Älä hermostu pienistä. Sinun kuuluisi nauttia kaikesta mukavasta ympärilläsi, eikä stressata arkisista asioista. On aika iloita ja juhlia.

 

LEIJONA
Olet täydessä vauhdissa tänään. Muut saavat sinusta hyvän esimerkin ja energiaa. Kokeile rohkeasti ideoitasi käytännössä, niin pääset askeleen lähemmäksi unelmaasi.

 

NEITSYT
Suunnittele tänään jokainen liikkeesi etukäteen. Pidä asiat yksinkertaisina, niin stressi pysyy poissa. Usko itseesi, sillä itseluottamus on kaikki kaikessa.

 

VAAKA
Muutoksia on luvassa, jos olet itse aktiivinen. Mikään ei voi estää sinua, kun sinua ajaa eteenpäin todellinen palo. Lähde liikkeelle siitä, mitä osaat parhaiten.

 

SKORPIONI
Pidä asiat niiden oikeassa mittakaavassa. Palauta mieleesi tosiseikat silloin, kun ongelmia ilmenee. Mielikuvituksesi avulla keksit tarvittavat ratkaisut.