Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Ole juuri sitä, mitä olet. Muita mukailemalla et pääse pitkälle. Seuraa omaa, uniikkia polkuasi antamatta periksi painostukselle.

 

JOUSIMIES

Kysele ja ole kiinnostunut kaikesta. Avoimuus on paras valttisi tänään, sillä kaikenlaista on tarjolla. Hienovaraiset muutokset tapoihisi tuottavat tulosta.

 

KAURIS

Kerro suunnitelmistasi läheisellesi ja kuuntele tarkkaan hänen kommenttejaan. Hän saattaa ehdottaa jotain vielä parempaa, johon tarttumista kannattaa harkita vakavasti.

 

VESIMIES

Älä anna tunteiden räiskyä miten tahansa tänään. Ota toiset huomioon päätöksiä tehdessäsi ja etsi kaikkia tyydyttäviä ratkaisuja. Anna mielikuvituksen näyttää tietä.

 

KALAT

Ole suunnitelmallinen. Nyt ei ole aika kiirehtiä, joten ota järki käteen. Vahvimmat puolesi eivät pääse tällä hetkellä oikeuksiinsa.

 

OINAS

Päätä, mikä seuraava siirtosi on ja pysy päätöksessäsi. Haihattelu hidastaa sinua pahasti, joten ota itseäsi niskasta kiinni. Älä jää kiinni yksityiskohtiin.

 

HÄRKÄ

Vietä aikaa inspiroivassa seurassa. Tarvitset uutta virtaa ja motivaatiota. Ole avoin ja ennakkoluuloton, niin saat päivästä enemmän irti.

 

KAKSONEN

Haaveile kaikessa rauhassa. Nyt ei ole aika rajoittaa mielikuvitustasi millään tavalla. Ammenna viisautta elämänkokemuksestasi.

 

RAPU

Riennä avuksi ihmiselle, joka löytää itsensä umpikujasta. Sinulla on ratkaisun avaimet käsissäsi. Osaat kuunnella ja ottaa kaikki osapuolet huomioon.

 

LEIJONA

Kuuntele ja ota vaikutteita. Tunteiden ei pidä antaa heitellä sinua miten sattuu. Kuohunta voi aiheuttaa ikävän yhteentörmäyksen läheisen ihmisen kanssa.

 

NEITSYT

Muistele menneitä kokemuksiasi ja etsi niiden avulla hälytysmerkkejä. Joku yrittää parhaansa mukaan manipuloida sinua puolelleen. Varasta tänään aikaa itsellesi.

 

VAAKA

Käytännön asiat aiheuttavat sinulle tänään päänvaivaa. Minimoi stressi ottamalla yksi ongelma kerrallaan käsittelyyn. Päätä itse, mihin olet matkalla.