Hän on se kundi, joka pitäisi sinulle seuraa pitkänä, pimeänä talviyönä, Lauria kuvaillaan Buzzfeedin jutussa. Kuvat: Instagram
Hän on se kundi, joka pitäisi sinulle seuraa pitkänä, pimeänä talviyönä, Lauria kuvaillaan Buzzfeedin jutussa. Kuvat: Instagram

Lauri Kalima ihmettelee itsekin, miten päätyi Buzzfeedin juttuun, jossa listattiin 14 Suomen kuuminta miestä.

Lauri Tilkanen, Mikko Leppilampi, Teemu Selänne, Jasper Pääkkönen, Samuli Vauramo. Muun muassa nämä suomalaiset julkkismiehet pääsivät jenkkisivusto Buzzfeedin hottislistalle, jossa siis listattiin 14 Suomen kuuminta miestä. Sitten siellä oli myös Lauri Kalima. Mutta kuka hän oikein on?

– Olen tällainen ihan tavallinen, 32-vuotias kaveri. Työskentelen päivätöikseni naprapaattina eli hoidan selkä- sekä tuki- ja liikuntaelinvaivoja, Lauri kertoo puhelimitse.

Lauri on itsekin yllättynyt saamastaan kunniasta. Hän ei nimittäin ole ikinä hillunut julkkisten kissanristiäisissä eikä tunne listaa tehnyttä, suomensukuista toimittajaa. On hänellä silti omat arvauksensa, miksi päätyi listalle.

– Olen tehnyt yli kymmenen vuotta mallintöitä, lähinnä urheiluun liittyviä kuvauksia. Nuorempana elätin niillä itseni, mutta nykyään teen keikkoja vain silloin tällöin. Ehkä sitä kautta minut on sitten bongattu.

Vaikka Buzzfeedin juttu keskittyykin ainoastaan ulkonäköön, Lauri ei pane sitä pahakseen.

– En koe sitä esineellistämisenä, vaan juttuhan oli hauska! Jos tekee mallinhommia, voi päätyä tällaisiin. Ja itsehän olen kuviani postannut Instagramiin.

Näyttelijä Mikko Leppilampi arveli Iltalehdessä, että listalle päätyminen saattaisi poikia kansainvälisiä rooleja. Myöskään Lauria ei haittaisi, jos hän saisi jutun ansiosta lisää mallikeikkoja. Varsinaiseen päivätyöhönsä hän ei usko "hottisleiman" vaikuttavan.

– Vaikka tietysti kaikki ovat tervetulleita vastaanotolleni SelkäCenteriin. Pyrin auttamaan selkävaivoissa parhaani mukaan, Lauri mainostaa.

 

 

#2xusuomi #2xu @2xu_suomi ? @masterdreamer

A photo posted by Lauri Kalima (@laurikalima) on

Penkkiurheilijat saattavat muistaa Laurin yleisurheilukisoista. Lauri on nimittäin aikoinaan voittanut muutaman SM-kullan pikajuoksun viestissä. "Henkilökohtaisia SM-mitaleja minulla ei ole", Lauri lisää vaatimattomasti.

 

A photo posted by Lauri Kalima (@laurikalima) on

Lauri kertoo harrastavansa nykyään monia eri urheilulajeja. Hän voitti hiljattain mallisarjan kansainvälisissä Fitness Helsinki 2015 -kilpailuissa.

 

 

#running #outdoortraining #2xusuomi #2xu @2xu_suomi ? @masterdreamer

A photo posted by Lauri Kalima (@laurikalima) on