Malli ja juontaja Nora Vilva ei laittautunut nuorempana. Edelleen hän suosii luonnonkosmetiikkaa eikä ole kovin huolissaan ulkonäöstään.

Kauneushistoriani: juontaja ja malli Nora Vilva, 37

”Olin myöhäisherännäinen laittautuja. 19-vuotiaana mallitoimisto Paparazzin buukkaaja bongasi minut teknobileiden vessajonosta. Ensimmäisissä testikuvissa laitettiin tekoripset ja kulmakarvani nypittiin soiroiksi. Mietin ihmeissäni, kasvavatko ne takaisin. Silloin avautui aivan uusi maailma: ai, ripsiväriäkin voi olla 80 erilaista. Kun näin kuvat enkä ollut tunnistaa itseäni, tajusin miten paljon meikillä voi muuttaa ulkonäköä.
Kasvojani olin pessyt saippualla, mutta kuvausmeikkejä sillä ei saanut pois. Hankin ensimmäiset puhdistustuotteet ja kasvorasvan. Vapaa-aikana kuljin ilman meikkiä.
En ole kovin huolissani ulkonäöstäni enkä ole niin justiinsa voiteiden kanssa. Selluliittivoiteet tuntuvat ihan utopistisilta. Tässä iässä pitäisi kai käyttää silmänympärysvoidetta, mutta vedän päivävoidetta koko naamaan, myös illalla.
Kestovärjään ripsiäni ja päivittäinen meikkini on ripsien taivuttaminen. En välitä tuoksuista, siksi olen vaihtanut luonnonkosmetiikkaan, kuten Dr. Hauschkaan ja Weledaan. Luonnonöljyt imeytyvät pintakuivaan ihooni paremmin ja kosteuttavat syvemmältä.
Weledan babyrasva on suosikkini, koska se on täyttä tavaraa: manteliöljyä ja mehiläisvahaa. Samalla kun levitän sitä lapsilleni Lukalle, 7 kk, ja Stellalle, 6, laitan itsellenikin.
Kiinnitän kuitenkin huomiota syömisiini. Pähkinöistä ja avokadoista saa hyödyllisiä rasvoja, syön paljon lohta ja juon säännöllisesti vettä. Ne pitävät ihon kunnossa.
Kun näin Muodin huipulle -sarjan insertin, olin kauhuissani paksuista jaloistani. Myöhemmin selvisi, että televisiossamme oli jokin asetus pielessä. Se vääristi kuvan mittasuhteita. Mutta hetken kehonkuvani ehti jo olla sekaisin.
Saan joskus pikapyrähdysstressejä. Olemme mieheni Jonin kanssa esimerkiksi hississä ja jään tuijottamaan itseäni peilistä:
’Onko mulla noin paljon ryppyjä?’
’Taitaa sulla olla.’
’Ai kauheeta!’
Ja sitten olen jo unohtanut ne. Oma ulkonäkö tuntuu nyt parhaalta. Kun elämä hymyilee, sitä on tyytyväinen kaikin
puolin.”
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla