Ne rakkaimmat (22/24)

Jenski

Omistan kyllä enemmänkin meikkejä, mutta nämä ovat ne, joihin vääjäämättä palaan takaisin. Olen valmis maksamaan meikkivoiteesta hieman enemmän, sillä hyvä pohja on meikkini tärkein asia. Muut meikit ovat useimmiten halvempia markettimerkkejä. Meikkaan melko usein, eli kun menen töihin/tapaan ystäviä/on muuta menoa. Nautin siitä niin suunnattomasti, että on ihme ettei ammattini liity meikkihin mitenkään.

Tämä Estee Lauder taitaa olla suosikkini, ja se on tarpeeksi vaalea omalle naamalleni, vaikka se tuubista ulostullessaan näyttääkin melko keltaiselta. Lisäksi aina kun meikkaan on käytössä Sephoran puuteri sekä NYXin peitevoide. Poskipuna ja pieni hohde ovat aina paikallaan, ja ne ovat tällä hetkellä hyvin halvan Essencen tuotteita. Huulillani en tykkää paljoa tehdä, joten sävyttävä huulivoide käy hyvin. Kulmissa olen pitkään käyttänyt yhtä Rimmelin luomiväripaleteista, siitä saa sekoittamalla tumminta ja vaaleinta ruskeaa täydellisen sävyn. Better than Sex -maskara on melko uusi tuttavuus, mutta voittaa kaikki ennen koittamani ripsarit kuusi-nolla.

Pohjustuksessa käytän - kyllä, Nivean miesten After Shave Balmia. Body Shopin Arganöljyvoide sopii kulmien paikallaan pitämiseen, huulille, kuiviin kohtiin iholla... tykkään monikäyttöisistä tuotteista!

Kommentit (0)